HOME SWEET HOMEÄÄÄÄNTLIGEN är vi hemma! Skulle ha flugit hem igår vid 11 men eftersom vårt flygbolag Sterlings så passande gick i konkurs när vi var borta blev flygtiden ändrad. Så kl 23 skulle vi då flyga istället. Men inte det heller nej för fula som de var så flyttade de upp åktiden med ett par timmar vid två-tre tillfällen så tillslut kom i allafall bussen och hämtade oss 01.45 i natt. Då skulle vi ändå inte flyga förrän kl 7 nu i morse, men de gjorde ju verkligen allt för att vi inte skulle få ett rum att sova i sista natten så därför fick vi sitta och vänta på världens tråkigaste och äckligaste flygplats i en evighet. Enda positiva med det hela var att sista dagen blev en hel soldag istället för en halv men vad gör det när man är 18 timmar försenad hem, får sitta på hotellet utan rum i 13 timmar och på flygplatsen i 5 timmar. Inte alls okej.

Men usch vad allt blev negativt nu. Inte alls så resan var i övrigt. Bara sista dygnet. Dagarna innan var helt underbara! Superfint hotell, underbar snorkling och strålande solsken varje dag! Fruktansvärt goda pizzor till lunch varje dag och ibland en på kvällen med, bara för att pizzakillen var så söt! Gjorde en superfin pizza till mig format som ett hjärta där det stod I Love You F (L) A For Ever! Så sött! A:et stod såklart för Alex!Har lagt upp en massa bilder på Facebook så det är bara att kolla in dem där!

Blev inte alls någon shopping. Naama Bay som tidigare var så roligt hade ingenting och likaså gällde Old Market som bara var skabbigt. Sjukt besviken blev jag. Det enda som köptes på resan var en plansch till Axel utanför hotellet och ett paket vingummin till Oskar på Kastrup när vi skulle hämta ut bagaget. Inte alls okej.

Har inte sovit ordentligt på ett bra tag nu så ikväll är det bara till att ta det lugnt. Måste plocka undan lite nu för vi ska äta men det blir säkert mer bloggande om resan senare!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback