TORSDAG

Matteprovet är äntligen över! Skönt. Sen hur det gick är ju en annan sak... Kändes helt okej, men det brukar ju inte hjälpa så vi får väl se när proven är rättade. På ekonomin redovisade jag och Alex och Spanien och när jag skulle säga svavelkis uttalade jag kis med [k] så att alla började skratta, speciellt Vera, så så fort jag tittade på Vera började jag asgarva och det hela slutade med att Alex fick redovisa allt vi hade skrivit medan jag satt bredvid och försökte lugna mig. Inte alls okej. Men skoj var det i alla fall.

Måste ta tag lite i filosofin idag, uppsatsen avgör hela betyget så det gäller att skriva bra.

ONSDAG

Sista dagen innan matteprovet och det känns inte alls bra. Har räknat i princip alla uppgifter man kan men det känns ändå som att det inte sitter där. Det är så himla mycket att hålla koll på och alldeles för lite tid att plugga på.

Det har börjat snöa ordentligt här i Malmö igen och gud vad mysigt det är! Hela trädgården är vit och enorma snöflingor fallar fortfarande från himeln. Hoppas bara att det håller sig nu. Lilla Nani och Roxy ligger här i soffan med oss medan vi pluggar. Nani är så rädd för min lilla Roxy, han bara skuttar iväg så fort hon blir lite nyfiken på honom. Inte alls skoj för Roxy som bara vill busa.

Imorgon blir det en runda på stan för att se julskyltningen och köpa present till Alexs mamma som fyller år på fredag. Och i helgen är det filosofi och svenska som gäller. Kul. Bjuder på två bilder på våra små sötnosar Nani och Roxy.Roxy som valp och lilla Nani.

NYSHOPPATSpetstopp och Kjol

NYÅR


ÖNSKNING # 1Vad önskar ni er mest av allt i julklapp?

ÖNSKEOUTFITLinne - Avanna
Kjol - Gina Tricot
Skor - H&M
Väska - Bianco
Armband - CarrymeUF
Örhängen & diadem - Asos
Halsband - BettiesGalleria

DET VAR BÄTTRE FÖRRJag såg nyss årets julkalender och vad är det för skit? Visst att man har mognat och vuxit upp lite men dessa julkalendrar som gått på senare år kan väl knappast jämföras med t.ex. Mysteriet på Greveholm, Sunes Jul eller Pelle Svanslös. Skägget i brevlådan... låter inte skoj alls och är defenitivt inte det heller. Tre konstiga personer varav en korkad som skickar iväg en inhandlingslista istället för sin önskelista till tomten och kommer få 500kg smör istället för sina blå paljettbyxor och en massa ägg- och kycklingmänniskor som förhör tomten!? Vad är det emot en massa skelett och spöken och en magisk sten på Greveholms slott eller emot Sunes lillebror Håkan?

Som ni förstår så är i alla fall jag sjukt besviken på årets julkalender. Men som sagt så kan det ju vara så att jag har blivit för stor för den typen av underhållning, men nä! Det var bättre förr! Mysteriet på Greveholm, Sunes Jul och Pelle Svanslös var bättre, mycket bättre!

MÅNDAG

Tråkigt med måndag igen, lång hemsk vecka framför mig. Matteprov på torsdag som bara måste gå bra. Skolkatalogen kom idag och shit vad tråkigt vårat foto blev! Är sjukt besviken. Hade varit så mycket roligare att klä ut sig, men tråkig som klassen är så blev det inte så. Bäst utklädda var lätt NVNI som var De 101 dalmatinerna, med massa vovvar, Jeppe, Jalle och Cruella de Ville (stavas det så?). Massa annat hände idag med, vi bokade rummen till vår Pragresa. Jag, Malin, Cicci, Sarah och Vera ska bo tillsammans, men något säger mig att rumindelningen inte kommer bli så. Massa runtflyttande får vi nog se fram emot.

Förresten, såg ni Parlamentet igår? Så sjukt rolig Björn var. Speciellt när han bad de röda partiet att lämna för att hotta upp stämningen lite, så kul! Ikväll är det Boston Teaparty igen, undra vad Filip och Fredrik hittar på idag, ska bli skoj att se. Annars är det bara plugg som gäller, matte, massa matte. Måste sätta fart med det nu!!

RSS 2.0