TÄVLING


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

6:32

Hade nyss ett underbart samtal med min älskling som varade i hela 6:32 minuter. Vill inte ens veta hur mycket det kostade. Ska försöka fixa Comviq Amigos tills Turkiet så att man i alla fall ringer lite billigare. De satt tydligen på stranden och förkrökade lite. Vet att han aldrig skulle göra något dumt, men man kan inte låta bli att oroa sig. Men så är det väl när man älskar någon så mycket och är så rädd att förlora honom.

Sa till honom att läsa bloggen när han kommer hem. Hoppas han inte tycker att jag är för löjlig och att jag har köpt för mycket nu när han är borta.. Är lite rädd för det. Men han älskar mig ändå! Efter 1 år6 månader, 4 veckor, 1 dag, 22 timmar och 36 minuter, är det något man inte behöver oroa sig för längre och det känns underbart. Tiden har gått så fort och samtidigt som det känns lite skrämmande att man växer upp så snabbt känns det underbart att veta att framtiden är tillsammans med honom.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till Alanya och jag vet att han oroar ihjäl sig. Jag kan erkänna att jag själv är lite orolig för hur allt är där, men en sak vet jag säkert och det är att jag ska ha det superkul med mina vänner, men jag ska också vara väldigt försiktig. 3 dagar till Alanya alltså och hela 11 dagar tills jag är hemma hos honom igen. Känns som en evighet, men i Alanya kommer tiden gå fort, resor gör ju alltid det. Känns både tråkigt men samtidigt underbart. Hoppas jag kan njuta ordentligt av resan även fast jag vet att han är där hemma och väntar på mig. Det kommer jag att göra! Jag och mina tjejer ska ha en underbar vecka i Turkiet och sedan ska jag hem till min underbara pojkvän och njuta av de få dagar som är kvar om sommarlovet.

Känner mig lite som Carrie i SATC nu när jag sitter här och skriver och det känns faktiskt lite löjligt, men skitsamma, ibland är det skönt att skriva av sig lite känslor för att slippa gå och bära dem inom sig.



KATASTROF

MIN SATCSKIVA HACKAR! KAN INTE SE KLART! PANIIIK!

Uppdatering

Allt löste sig, det var inte fel på skivan utan bara DVDn som blivit för varm. Sitter och ser avsnitt på datorn nu istället =)


BLI MEDLEM - FÅ BIOBILJETT

Fick min första biobiljett från Gratisbio idag! Är dessutom medlem på Supergratis och där får jag snart också en biljett! Supderduperenkelt! Bli medlem du med!!

SUPERGRATIS
GRATISBIO


BIANCOBAG

Blev tipsad om en skitsnygg väska på Ninas blogg. Den finns på Bianco och kostar bara 130:-!!!!! Vill så gärna ha! Hade varit perfekt i Alanya!!


Frågan är bara vilken färg? Funderar på den vita!

NELLY ARRIVED




Får väl lägga upp bilder sen när jag har grejerna på mig. Eller lägger upp bilder efter Turkiet när brännan är på topp!


ADDICTED

Jag är helt beroende av SATC! Så fort jag har en liten stund över springer jag till TVn och sätter igång ett avsnitt. Är på säsong fyra nu tror jag och Miranda ska precis föda sitt barn. Kan inte få nog!

Fick kläderna från Nelly idag också, ska lägga upp bilder sen! Men tills dess blir det en bild på mina favoritdamer!


@ ANTIS ONCE AGAIN

Igår blev det ytterligare en kväll hos Anton. Tredje gången på mindre än en vecka nu. Kvällen blev väl ungefär som de tidigare, Anton fick sin tös och vi andra satt och var avundsjuka. Vissa andra betedde sig idiotiskt och ett par stycken var helt undebara, som vanligt! Det hanns med en massa skoj också, en öltävling, kortspel och en samling Månsbilder som vi kallade "Måns sticker ut huvudet".


Vinnarna av öltävlingen



"Måns sticker ut huvudet"

KVÄLLENS OUTFIT



Kjol : MQ
Tubtopp : GinaTricot

Har ingen aning om vilken väska eller vilka skor jag ska ha =/

WHEN YOU'RE GONE

Vet att det blir en massa dystert snack nu, men jag saknar honom så mycket!
Här kommer en låt som jag alltid gråter till och inte minst nu.
Där är spansk text, men det var den enda jag hittade.



SUPERGRATIS

Blev nyss medlem på en sida för att vara med i en tävling. Tror sidan är ungefär som Gratisbio.se. För att hjälpa mig lite kan du klicka på dessa länkar och göra vad som står! =) Eller så kan du själv bli medlem och tjäna massa poäng som du sedan kan byta in mot saker! HÄR

Designa egna knappar
Parlino.se
Vinn en iPhone
Vinn kryssning
Singla slant
Skicka Gratis SMS
Vinn en Panasonic 42"
Step on The World - Alla vinner
DTF Travel
Vinn Wii + Wii Fit
Vinn ett Playstation 3

KJOLEN

Här kommer bild på den kjolen jag köpte igår, sa ju att jag skulle lägga upp bilder. Använde den idag och det är verkligen en perfekt sommarkjol =)


HAYDEN PANETTIERE

Hayden är ju bara så underbart vacker!


Älskar denna blåa klänning, helt underbar!


Baddräkt är verkligen snyggt!

KOM DÅ POST

Posten kommer ju aldrig idag!! Väntar ihjäl mig på att det ska ligga en avi i brevlådan så att jag kan hämta ut mina grejer! Men den jävla posten kommer ju aldrig! Orkar inte vänta tills imorgon!


ALANYA

Snart bär det av! Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker! Ska bli så himla skoj! Vi tjejer har redan planerat så mycket och vi kommer att ha det så himla underbart! Vårt fyrstjärniga hotell, Grand Okan, ligger precis vid stranden och nära till staden. Dessutom är det den finaste stranden, Cleopatra =) Ska bli extremt brun och ha skitskoj där med girlsen innan jag kommer hem och ÄNTLIGEN får träffa min prins igen!




Det kommer bli en underbar resa med er mina persikor =)


ROXY

Min lilla Roxy vek själv ner dynan och lade sig och solade imorse. Fattar inte hur hon kan ligga så där i solen, måste ju bli asvarmt! Tyvärr dröjde det faktiskt inte så länge innan hon hoppade ner och gick och lade sig i skuggan.



PIERCING

Igår disskuterade vi lite om att pierca oss i naveln, och jag funderar faktiskt på att göra det. Så Cicci, ska vi ta och göra det efter sommaren? Är riktigt sugen!


I MISS YOU

Hörde din röst i morse och  shit vad jag saknar allt med dig! Din röst, din lukt, dina kyssar. Hatar detta och att veta att det är tretton dagar tills vi ses får mig att börja gråta! Jag vet att det kommer vara så underbart att träffa dig igen när jag kommer hem, men jag orkar inte vänta!


CHRISTIAN THE LION, REUNION

Såg precis det mest underbara youtubeklippet någonsin! Måste bara ses!
 Det riktiga klippet har setts av nästan 2 miljoner! Helt sjukt!



OVÄNTAT BESÖK

Det sjukaste hände nyss. Vi sitter i vårt vardagsrum och tittar på TV när vi hör något tassande på golvet. Precis så som det låter när en hund springer över golvet, men grejen var den att Roxy låg hos mamma i soffan. Så ser vi en liten rund grej vid ytterdörren, en igelkott!! Det sjuka är att dörren har varit stängd så den kan ha varit på mammas och pappas rum hur länge som helst. Snacka om äckligt! Mitt i all uppståndelse lyckades jag i alla fall ta en bild på vår lilla besökare !



 

WHICH BUNNY ARE YOU?

Hittade ett test på NaztysBynnys blogg där man kunde se vilken av Hefs Playboybunnies man var mest lik. Alltså vem av Kendra, Bridget eller Holly. För mig blev svaret Kendra. Har ingen aning om vem hon är, men hon var tydligen den sportiga. Inte för att jag är sportig men att kolla på sport är skoj :P Gör testet du med HÄR och berätta sedan vem du var mest lik =)


KENDRA

GOODLIFE DESIGN

De har börjat sälja GoodLife-tröjorna på Solid! här i Malmö, så jäkla skoj! Och de är jättepopulära! Dessutom var det ett par Stureplansbutiker som skulle köpa in dem! Dock inte konstigt att det går så jäkla bra för dem för tröjorna är ju så jäkla snygga!!



HJÄLP MIG MED DEN STORA FULA TEXTEN!!


TÄVLING

Är med i en tävling hos Sannorna, om ett superhäftigt halsband.


Jag valde kärlek.

BARA LITE TILL

Efter stranden idag blev det ett litet besök på stan, och det ledde till ett litet inköp... Hittade en supersöt kjol på MQ från 365 Sunshine, ska lägga upp bild när jag har tid, och ett underklädesset från H&M.


Inte riktigt den BHn och hotpantsen, men hittade ingen bild på dem.
Mina har en stor rosa rosett istället för den lilla blå.
Söta va?

HAWAIIAN TROPIC

Ciccela här har vi det! Detta är vad vi behöver till Turkiet!! Man kan tydligen köpa det i vanliga ICAaffärer! Måste komma ihåg att fixa det innan söndag annars får Ciccela och Molle ta med det när de kommer! Måste också komma ihåg att vara sjukt försiktiga, annars kan det gå riktigt illa med brännan.


Faan vad vi ska schteeeka!


Fattar inte varför texten blir så jäkla stor, någon som vet?


SEX ON THE BEACH

Hahahaha, det sjukaste hände idag på stranden. Alla vi låg på en lång rad och blickade ut över havet när vi plötsligt upptäckte två personer som guppade VÄÄLDIGT mycket ute i vattnet. DE HADE SEX UTE I VATTNET FRAMFÖR ALLA!!! Vilka sjuka människor gör sånt mitt ute där alla kan se dem? Paret bredvid oss vände stolarna ut mot havet och satt och flinade, men det absolut roligaste var att när de var klara började alla vi att applodera och gissa om de skämdes. De gick en lång omväg bort mot bryggan för att undvika oss och seda skiljdes de åt så att killen, som för övrigt var huvudet kortare och förmodligen yngre en tjejen, gick upp via bryggan och tjejen gick upp via vattnet på andra sidan bryggan. Hahahaha, allting var bara så sjukt :P



Någon som vet vilka de är?
De var på ribban, mellan brygga 3 och 4 idag vid tvåtiden.

BADDRÄKT PÅ VÄG!

Fick ett mail från Ellos idag där det stod att mitt paket är på väg! Så om ett par dagar anländer min första baddräkt på typ 13 år =) Ska bli skitskoj att prova en! Blev sjukt inpirerad av Kenzas bild som hon har på sin header!


Yeeay!

ARSENAL

Nu inför den nya säsongen har Arsenal såklart nya tröjor. Detta året har de jubeleumströjor som liknar dem de hade 1989 och de är inte alls snygga! Är sjukt besviken. Hemmatröjan är väl helt okej, men bortatröjan är skitful! Tredjestället ser ut som bortastället gjorde förra året.


NAGELLACK

Eftersom jag pillade bort allt mitt nagellack igår måste jag måla på nytt så att jag inte börjar riva ner naglarna igen. Så nu är bara frågan vilken färg!?


GOODIEBAG

Är med i en tävling på Cecilias blogg, om en superrolig goodiebag.



Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucci inspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess Örhängen från Butiken Tid & lust.


COCO CHANEL

Har hittat en underbar Chanelväska på tradera.com. Inspirerades efter att Vera fått sin superfina Chanel. Kände att det var slut på mina billiga inköp och dags för ett riktigt köp. Har dock inte såå mycket pengar att spendera, men vi får väl se hur budgivningen artar sig. Här är i alla fall denna underbara väska.


I WANNA GROW OLD WITH YOU

Ett par timmar känns som en evighet. Jag vet att det är bra att vara ifrån varanda lite, men detta är för mycket. Två hela veckor utan den jag älskar mest av allt och som jag träffar varje dag är definitivt för mycket. Malin sa igår att, att jag mår så dåligt visar bara hur mycket han betyder för mig och att vi verkligen hör ihop, och det stämmer verkligen. Tack gumman.

Kommer ihåg att du lyssnade på denna låten när du var i Norge innan vi blev tillsammans och sedan dess har detta varlit lite av vår låt när vi är ifrån varandra. Det är bara en töntig Westlifelåt, men den passar in så bra.

Another day without your smile
Another day just passes by
But now i know how much it means
For you to stay right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurts so bad i can't take it any longer.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad i can't take it any longer.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

Things can come and go
I know but
Baby I believe
Something's burning strong between us
Makes it clear to me.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.


Vi. Då, nu, föralltid (L)

BIOBILJETT




Har lyckats samla ihop 400 poäng på Gratisbio.se och har precis beställt min första biobiljett! =) Bli medlem du med och få 75 startpoäng genom att klicka vidare på min länk!


DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

Det är alldeles för varmt i trädgården för tillfället så jag och mamma bestämde oss för att åka ner till Ljunghusen och tillbringa dagen där. Ska göra i ordning lite bullar och packa ner lite banankaka och så åker vi om typ en timme. Tyvärr så ska vi inte köra cabben ner där utan Tommy och Ylva hämtar upp oss på mobilia. Tungt, men det är omöjligt att sitta fyra vuxna i den lilla Peugeoten. Ska i alla fall bli en mysig dag på stranden. Sedan blir det ett sorgligt avsked hemma hos Alex för han åker till Rhodos tidigt imorgonbitti. Ännu tyngre..Och det absolut tyngsta är att bara några timmar innan han kommer hem nästa söndag sitter jag och Vera på ett plan ner till Alanya. Själva resan är inte tung utan kommer bli överball, men har aldrig varit utan Alex så länge och det kommer bli hemskt...



Ljunghusen

I COULD NEVER BE YOUR WOMAN

Igår körde Alex förbli Hemmakväll och då såg han en ny film, nämligen "I could never be your woman" och vips så hade jag laddat ner den. Så kvällen tillbringades framför TVn med denna mysiga film och en skål godis. Filmen handlar om en medelålders kvinna som faller för en yngre man samtidigt som hennes dotter för första gången blir förälskad. Moder Natur styr deras kärleksöden och man vet aldrig vad hennes hyss kan ställa till.



OOPS I DID IT AGAIN

Lönen har kommit och det leder bara till en sak, shopping. Jag är överlycklig samtidigt som jag har lite ångest. Här är i alla fall mitt sista inköp den här sommaren!


Baddräkten kostade bara 169:- och man var tvungen att handla för minst 200:- så det fick bli i en fillm också för 49:- nämligen Coyote Ugly!


SÅ BLEV DET

Övertygade mig själv om att jag inte behövde den där bikinin så det fick bli ett läppglans istället, från Principessa Beauty.



De andra är samma som innan, klänning från Koola Anna och top från Ichi.

BADDRÄKT ÄR SNYGGT!

Är sjukt sugen på att köpa en baddräkt. Har dessutom hittat en för typ 170:- på Ellos.se och den är riktigt snygg. Den finns både i svart och i vit, men vill självklart ha en svart i så fall. Ska tänka lite mer på det så får jag se sen.

VILL HA VILL HA VILL HA

Har kollat lite på Nelly igen, som vanligt och har hittat superfina grejer!



Bikini : Vitamin A, 430:-
Stjärntop : KoolaAnna, 296:-
Boxarlinne med nitar : Ichi, 215:-
Frakt : 39:-
Totalt : 980:- 


SKA JAG?

CHANEL

Glömde ju helt bort att berätta vad Vera fick igår! Förutom en massa roliga grejer och fina kläder, biljetter till HighSchoolMusical, presentkort och smycken så fick Vera något absolut helt underbart. Nämligen en Chanelväska som var det absolut snyggaste jag någonsin har sett! I alla fall, här är den! Finns på tradera!


DAGENS OUTFIT

Med tanke på att det är typ 100 grader ute så fick det bli en chill strandoutfit idag.



Shorts : Billabong
Top : Josefsons
Bikini : Vitamin A
FlipFlops : Reef
Solglasögon : Madonna, H&M

WERA TURNED 18

Jag hann inte mer än komma hem från Båstad förrän det bar iväg hem till Wera och hennes 18årsmiddag! En supertrevlig middag med släkt och vänner och dessutom underbar mat! Vid tiotiden drog vi vidare till Lilla där vi hamnade på Grappa, Jag Wera, Klara och Frej. När de stängde strax efter tolv kom min personliga chaufför och hämtade oss. Eftersom jag glömde kameran får jag lägga in en gammal bild på lilla Verisen i stället!


FAVOURITE BRANDS

Har kommit fram till att när jag letar kläder kollar jag bara på de märken jag gillar, men det kanske man gör. Har i alla fall ett par märken som jag gillar lite extra. I jeans är det nästan alltid Killah eller Miss Sixty som gäller, tror knappt att jag har några andra jeans. Har alltid gillat Miss Sixty mest, men de töjer ju sig så jäkla mycket och när jag för ett par månader sedan köpte ett par Killahjeans som inte töjde sig ett dugg fastnade jag för dem, så nu är det Killah som gäller! När det handlar om vardagsskor är Lacoste en klar favorit och sportsskor ska alltid vara Nike. Har under denna sommaren ändrat bikinismak lite och gått från Roxy till Vitamin A, men Roxy kommer jag ju ändå alltid att älska. Underkläder köps alltid på H&M och övriga vardagsplagg inhandlas helst på GinaTricot och MQ. Nyligen han jag också hittat ett superhet märke som heter GoodLifeDesign som gör världens coolaste t-shirts. På sminkavdelningen är det L'oréal som gäller till mascara och foundation, men när det gäller ögonskuggor är Make Up Store ett självklart val och läppglans ska vara Lancôme eller Dior.

Har ni några speciella favoritmärken och i så fall vilka? Kanske har några bra tips!?


TYPISKT



Tänkte nyss gå ut och lägga mig och sola lite innan jag börjar packa till Båstad, men precis när jag kom ut gick solen in i ett överstort moln, så det var absolut inte lönt att lägga sig och försöka få lite färg. Får i stället börja tänka på vad som ska packas med till Bratstown. Till en början måste jag ha med Teoriboken, jippi. Måste sätta igång med mitt pluggande. Sedan är det ju en massa vanliga kläder som ska med och framför allt GoodLifetröjan!! Bikini, handduk, lakan och allt annat tråkigt + smink och sånt. Alltid samma saker som måste med. Kamera, DS, mobil och laddare till dem. De få pengar jag har kvar ska självklart med, måste ju kolla på Märkesbutiken och den andra lilla söta affären som ligger där i närheten. Ska i alla fall bli skitmysigt att komma iväg till Båstad igen, bara jag och Alex och ska bli superskoj att få se lilla Nani igen. Han har säkert vuxit hur mycket som helst sedan vi såg honom sist.


Han är ju bara helt undebart söt!

DAGENS ÖNSKEOUTFIT


Men vänta, jag har ju allt detta!!!

Beställde GoodLifeDesign-t-shirten idag och allt annat har jag sedan innan!
Espadrillos : Lexington
Marilyn Jeans : Killah
Armband : Pandora
Väska : Longchamp

TÄVLING

Jag är med i en tävling hos Sara om en supersöt Goodiebag!


DAGENS ÖNSKEOUTFIT



T-shirt : GoodLife Design
Jeans : Killah
Skor : Fergie's
Väska : Modström
Ring : Timi Collection
Örhänge : Izzi
Armband : Angela Gotborn

GOOD LIFE DESIGN



Vill du vara med och skapa en ny trend med supersnygga, assköna design-t-shirts av absolut bästa kvalitet? Good Life Design har tagit fram tre skitheta t-shirts som är tillverkade av ekologisk bomull och är absolut underbara att ha på sig. De tre modellerna heter Ink, Shield och Rosa och är skittuffa allihopa. De passar båda killar och tjejer och kan köpas på GoodLifeDesign.se och kommer snart att säljas i speciellt utvalda butiker. Det absolut bästa med dem förutom att de är helt skonsamma mot miljön är att de helt enkelt är ASHETA! Ett måste om man vill vara först med märket som kommer ta landet med storm!



Ska genast in på hemsidan och beställa en, men då är frågan bara vilken för alla är överheta! Funderar på att börja med Rosa och sedan köpa de andra två efter hand. Får nog bli så.
 GÅ IN OCH KOLLA NU DIREKT!

SEG LÖRDAG

Idag är det dags att börja plugga teori till körkortet! Fick leta fram den gömda boken och mitt gamla giraffpenskrin och nu sitter jag framför TVn med Du & Jag i Trafiken samtidigt som vi ska börja se på Sex and the City boxen! Ingen bra kombination, men eftersom jag redan sett de första avsnitten kan jag koncentrera mig ordentligt på pluggandet.

 

PERSONLIGHETSTEST

Gjorde ett personlighetstest bara för skojs skull för att se om det stämmer, här är svaret men det stämmer väl inte rikigt, haha:

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära.Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor,lärare,administratörer,hemkunskapslärare,barnomsorgspersonal,familjerådgivare,präster, kontorsansvariga,personalvetare,socialarbetare,ekonomibiträden,redovisningsansvariga,tandsköterskor,hemmafruar/hemmamän,receptionister, religionslärare, talpedagoger.


Prova själva på Personlighetstest


SKÄRSERÅS

Nu kommer bilderna från vår mysiga tid i Skärserås.


Alexs nya bil!


Plötsligt var vi i Vinslöv!


Mys ute på sjön, men vad tittar han på?


Så söta =)


Pojkarna


Bobo's Angels


Lilla Smilla


Vildsvin var bara ett av många djur på Eriksberg.


Vacker utsiktsbild på Eriksberg.

Sen tog kameraminnet slut, haha.

GRATISBIO.SE

Har nyss blivit medlem på en överbra sida där man samlar poäng och får biobiljetter och presentkort som utbyte! Skitbra! Om du blir medlem här från min sida får du dessutom 75 startpoäng, så gå in på Gratisbio.se och bli medlem nu direkt!!


HEMMA

Kom nyss hem från Blekinge. Har varit en underbar vecka med min älskling. Åkte upp till Båstad i söndags och sedan körde jag, Alex, Oscar och Bobo vidare till Blekinge. På vägen blev det ett stopp i Vinslöv där vi var på studiebesök på bangolfen, haha. Sedan åkte vi vidare till Skärserås där Alexs pappas familj har sitt slott! Vi bodde som vanligt i lillstugan som är supermysig och ligger precis nere vid deras egen sjö! Även fast det inte var speciellt varmt blev det ett par fiskturer med båten och ett dopp så att jag fick inviga min bikini! Förutom en tur in till Karlshamn blev det en safarirunda på Eriksberg där vi såg massor av fina djur! Jag fick också prova på att skjuta lerduvor, skitläskigt!

Till min stora förtjusning har jag dessutom lyckats låta bli att riva på naglarna så nu har jag superlånga, fina naglar som pryds med en hemmagjord fransk manikyr!

Mamma och pappa kom hem från Prag i tisdags och hade med sig två plagg från Roxy!! En t-shirt och ett linne, asfina! Axel fick två par Billabong shorts som jag defInitivt kommer att låna och jag fick äntligen träffa min lilla vovve igen, som nu är utan sin söta lilla lugg.

Ikväll blir det Mamma Mia igen med Alex och sen ska jag försöka lägga in en massa bilder från Skärserås så att ni får se hur vackert där är! Men kan ju börja med att lägga upp en bild på mitt senaste inköp, nämligen SEX AND THE CITY BOXEN!!!!!! Mamma kom hit precis och frågade om man kunde köpa den och 1 minut senare var den beställd!!! Och mamma betalar allt!! Kan ju inte bli bättre!!!!!





BORTA

Såg Mamma Mia ikväll och den var helt underbar, ska se den minst hundra gånger till!!! Åker till Båstad imorgon och sedan vidare till Skärserås i Blekinge, så inga inlägg på ett tag. Vet inte alls när jag kommer hem men när jag väl är hemma blir det många fina bilder från sjön och skogen!

Bild tagen från sjön upp mot huset i Skärserås, världens mysigaste plats.

SINGSTAR - MAMMA MIA

Ska när som helt åka iväg till Mobilia och inhandla mitt tionde Singstar, nämnligen Singstar Rock Ballads, övermånga bra låtar på den skivan. Perfekt uppladdning inför kvälllen som inleds på PizzaHut och sedan drar vidare till Royal för att se Mamma Mia!! Jippi!!





ENSAM

Nu har Alex åkt med sina vänner till BratBåstad för att ha en superrolig killhelg, jippi! Som tur är så har jag underbara vänner som tar hand om mig när jag blir lämnad ensam. Tack mina persikor, som C brukar säga =) Ska i alla fall ha en supermysig helg hemma med V och C. Ikväll blir det kanske Hipp och imorgon Mamma Mia!! Superskoj! Om allt sedan går som planerat och Alex inte ändrar sig som han brukar så ska jag upp till Båstad på söndag och sedan vidare till Blekinge. OM allt nu går som planerat, vilket det inte brukar..

BEROENDE

Är helt beroende av puzzelspel. Har tre favoriter, ett till nintendo ds som heter ZooKeeper och två på datorn, Chuzzle och Snood. Ni måste bara testa dem! Men jag varnar er, för de är väääldigt beroendeframkallande!


ZooKeeper, NDS


Chuzzle, PC


Snood, PC

DEPPIGT

Ingen rolig dag idag förutom den lilla stanturen med Weris. Bara depp och skit. Har inte alls varit på humör för att skriva något. Är inte det nu heller så ska sluta nu..


MYS I SOLNEDGÅNGEN?

Alex är just i detta ögonblick hemma och hämtar joggingkläder för han och jag ska ner till Bo01. Han joggar och jag rullar! Ska bli en supermysig kväll med först vacker utsikt nere vid havet och sedan Sex and the City tillsammans hemma i soffan. Äntligen har jag övertalat honom att se den! Måste bara leta upp rullorna nu! Sen lägger jag nog in lite bilder när vi kommer hem..


Mysig strandpromenad.

GLASS I STORA LASS

Kom nyss på att jag köpte tre Lilla Glassfabrikensmaker igår! Hallonsorbert, Pannacotta och favoriten Rocky Road! Så ska sätta mig nu och mysa med glass och Förhäxad! Kombinationen kan ju inte bli bättre!!


Hittade ingen på pannacotta så det fick räcka med hallonsorbet och Rocky Road!

TÄVLING

Caroline har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett skithäftigt armband, bara måste vinna!


TATOO

Har funderat vidare lite på den där tatueringen och idag gick jag så långt att jag faktiskt ritade upp en på mig själv. Den blev ju inte helt perfekt och lite sne och sånt, men jag gillar den ändå! Vad tycker ni?



Shit vad min vad ser tjock ut :P

SOMMAR




DAILY MAKE-UP



Loreal Double Extension Beauty Tubes: helt okej, men omöjlig att få bort!
Loreal True Match Minerals: Superbra och lätt att få bort!
Loreal kajal: Helt vanlig kajalpenna i svart.
Make Up Store cover all red concealer: Täcker helt okej och lätt att ha med i väskan!
Make Up Store blush Carmel: Skitbra rouge, speciellt utvald till min hudfärg.
Make Up Store Micro Shadow Brown Sugar: Har aldrig haft en bättre ögonskugga!
Life by Esprit: Supergod parfym!


SMYCKEN

Det finns massa nya smycken på Nelly, här är några från Izzi, David&Martin och Angela Gotborn.



MATTHEW MCCONAUGHEY

Underbart snygge Matthew McConaughey fick en liten son i måndags med sin flickvän Camila Alves. Den lille pojken måste ju bara ha de bästa generna! Kommer säkert bli en riktig pudding när han blir stor! Haha.


LÄPPGLANS

Tänkte rensa mitt hattbord lite, ett sånt som ser ut som en hatt som man kan köpa på IKEA. Där har jag lite gammalt skitsmink men framför allt, alla mina läppglans! Hade en period i mitt liv ungefär i åttan där jag varje gång jag åkte till stan köpte ett läppglans! Älskade dem verkligen! Speciellt Lancomes och Loreals! Räknade dem och det visar sig att där ligger 45 läppglans!! Har dessutom många fler som ligger gömda i väskor och annat.



Vilket är ert favoritläppglans?



 


MYSVECKA

Nu när mamsen och papsen är borta ska Alex bo hos mig hela veckan och det ska bli så mysigt! Idag blev det lunch på Gränden för typ fjärde gången på en vecka, middag hos mormor och sedan en liten åktur med mammas bil! Nu ikväll är det chillkväll med Morgan Pålsson filmen tillsammans med Oscar, Sjöberg, Ogge och Amanda, supertrevligt! Den här veckan kommer i alla fall handla mycket om mig och min älskling, som många andra veckor, men framför allt just denna!



I våras vid kanalen.

CELEBRITY WALK IN CLOSETS

Vem vill inte ha en Walk in Closet!? Den som Carrie fick av Mr Big i Sex and the City var ju bara helt underbar! Och här kommer några andra kändisars garderober, helt underbara!


Paula Abdul


Eva Longoria



Nicky Hilton

Mariah Carey

DAGENS OUTFIT

Inget speciellt direkt, bara en vanlig chilldagsklädsel.



Jeans - Killah
Skor - Espadrillos köpta i Båstad
Tubtopp - Omsydd från GinaTricot
Tjocktröja - Stickad från VeroModa
Klocka - Olikt

TISDAGSMYS

I morse åkte mamma och pappa till Prag så nu är jag helt ensam hemma. Ganska skönt faktiskt. Kom nyss hem från stan, har varit och ätit lunch på Gränden med Alex och Anton, skitmysigt! Sedan började det ösregna och det gör det fortfarande så nu sitter jag och myser i soffan med Säsong 7 av Förhäxad =) Vid halv 5 ska vi hem till mormor och äta geggamojja, precis som när vi var små =) Om vi nu kommer dit i detta ösregn! Alex får väl köra dit, hoppas jag! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, ska nog bara ta det lugnt, kanske se på film med Alex. Tänkte dessutom börja visa dagens outfit så i nästa inlägg kommer den!



 


TÄVLING

Dolly har en tävling på sin blogg där man kan vinna världens gulligaste saker! Hoppas, hoppas, hoppas jag vinner!



1. Doftljus format som en jordgubbsbakelse
2. En pytteliten "glassburk" med lock, som du öppnar för att ta del av 4 gram Bubble gum-, Cookies n´ cream-, Chocolate fudge brownie-, Tutti frutti-, Mint choc chip-, eller Strawberrydoftande läppglans som ryms där i.
Supersöt och perfekt att ha i väskan eller i jackfickan då den knappt tar någon plats.
3. Rolig liten plåtask med 15st pussplåster att sätta på det onda stället! Plåstrena är ca 2,5x5,7cm stora. Askens mått är ca 9,5x5,5x2,5cm.
4. Ett litet paket tuggummi med kul illustration och text, 'Boys are stupid, throw rocks at them'!
5. Roliga självlysande tärningar för spännande stunder under täcket! Rulla tärningarna för att se vad du och din älskling ska göra... Tärningarna är 1.8x1.8cm.


GLADIATORSKOR

Har aldrig riktigt förstått mig på gladiatorskor och tycker inte att de vanliga som går långt upp på vaden är speciellt snygga men så såg jag de här, på Fergie och Hillary Duff som var helt undebara. Inte alls klumpiga och fula utan helt enkelt underbara!




Jag gillar nog Fergies bäst, eller vad säger ni?

WANTS 4 TURKEY








Allt är från forever21

MARY-KATE & ASHLEY OLSEN

Som jag älskade Mary-Kate och Ashley Olsen när jag var mindre! Har nog sett alla deras filmer hundratals gånger och serierna minst lika många! Och tänk så stora de har blivit nu och för att inte tala som snygga! Våren 2006 tog de en massa bilder med Badgley Mischka och de är helt underbara!





Vilken gillar ni bäst?

ENSAM HEMMA

Råttan lämnades på hotell tidigare idag, Axel åkte precis och imorgon åker mamma och pappa. Så då får jag hela huset för mig själv och det enda jag ska göra är att chilla! Ska bli så himla skönt att vara ensam hemma ett tag och bara få lugn och ro. Kommer definitivt att sakna Roxy mest, min lilla vovsa! Hoppas på ett fortsatt mysigt sommarlov i alla fall, längtar ihjäl mig till Turkiet som i princip är det enda jag kommer att göra den här sommaren, men det är kanske inte så bara.

NY HEADER

Vad tycks om den nya headern?

DAGENS ORDSPRÅK

"Den som sa att pengar inte kunde köpa lycka visste inte var man skulle shoppa"

IQ TEST

Testade mitt IQ på denna sidan och fick resultatet 119. Har ingen aning om var jag ligger men det stod något om att medel låg på 90 så jag får väl vara nöjd. Prova du med!!
 

Sätt ihop meningarna!

1. Ta första bokstaven i ditt namn:
A När jag fyllde fem
B Igår
C I förmiddags
D För tre år sedan
E I torsdags eftermiddag
F På min födelsedag
G För tio år sedan
H För två minuter sedan
I För en liten stund sedan
J När jag var liten
K När jag var i din ålder
L För tio minuter sedan
M För en sekund sedan
N När jag gick ut senast
O När jag fick besök
P För två månader sedan
Q Precis nyss
R Idag
S För tolv timmar sedan
T För en timme sedan
U När jag var ledsen senast
V När jag städade senast
W För fem månader sedan
X När jag ringde min bästa vän senast
Y I förrgår
Z För en vecka sedan
Å För två veckor sedan
Ä Igår morse
Ö När jag var på semester

2. Ta första bokstaven i ditt favoritband/din favoritartists namn:
A hoppade jag på
B åkte jag båt med
C hoppade jag hage med
D mördade jag
E retade jag
F hoppades jag att träffa
G knullade jag
H fotograferade jag
I hatade jag
J sprutade jag vatten på
K åt jag upp
L kysste jag
M hade jag sex med
N sköt jag
O slog jag till
P köpte jag
Q rånade jag
R log jag mot
S skallade jag
T drömde jag om
U tafsade jag på
V tänkte jag på
W tände jag på
X var jag med
Y stirrade jag hotfullt på
Z lekte jag med
Å dödade jag
Ä körde jag över
Ö sparkade jag

3. Ta första bokstaven i din pappas förnamn:
A Grynet
B Carola
C en hund
D Ronald McDonald
E tre grisar
F Shan da Man
G mig själv
H min bästa vän
I en idiot
J Paris Hilton
K Orlando Bloom
L min låtsaskompis
M Marilyn Manson
N min mattelärare
O Jack Sparrow
P Zlatan Ibrahimovic
Q min granne
R Rafael nadal
S min mamma
T en ko
U hundra hönor
V kungen
W George Bush
X min mormor
Y Tyke
Z Lena PH
Å kronprinsessan
Ä Usama bin Laden
Ö Basshunter

4. Ta första bokstaven i din gatuadress:
A eftersom jag var hög.
B för att han/hon/de räckte ut tungan åt mig
C för att jag hade slagit ut en tand
D för mitt hår var trassligt
E eftersom jag hade tappat rösten.
F och vi/jag ska göra om det om tio minuter
G och det bryr jag mig inte om.
H och sen skrattade jag i fem minuter
I eftersom hon/han/de inte gav mig en kram.
J och sen åt jag en jordgubbsglass
K för att jag var så kåt.
L och ingen brydde sig.
M eftersom vi bryr oss så mycket om varandra.
N eftersom röster i mitt huvud sa åt mig att göra det.
O för att jag skulle få status.
P för att jag skulle bli känd.
Q för att jag var arg.
R för att jag ville ha öl.
S för att jag hade brutit benet.
T och sen gick jag och köpte lite hårnålar.
U och sen gjorde jag en ful min.
V eftersom jag var sugen.
W eftersom jag var glad.
X eftersom jag hade ont i armen.
Y och sen skrek jag.
Z för jag/vi ville det
Å för att ingen ville veta av mig.
Ä för att jag var mobbad.
Ö och sen flydde jag från polisen.

På min födelsedag åkte jag båt med Paris Hilton eftersom jag var sugen.
Hade kunnat bli så mycket ballare!
Vad blir er?

CHRIS BROWN - WITH YOU

Vet att låten börjar bli sjukt uttjatad och så men jag kan inte hjälpa att jag blir så hiimla glad av den!! Kan inte låta bli att lyssna på den! Blev helt galen hemma hos Linus när låten drog igång, var tvungen att dra med mig Vera upp på det tomma dansgolvet men efter ett par sekunder var hela golvet fullt! En helt underbar låt iaf!


ROXY

Mamma och pappa var och hälsade på Sally och hennes valp Benelli igår. Nelli är bara ett par månader gammal och är världens sötaste lilla valp. Sally ska tydligen ha valpar igen nästa år och mamma och pappa var inte helt negativa till att skaffa en till då!!! Kommer ihåg när Råttan var liten, så himlans söt hon var! Trots att hon är två år nu och världens jobbigaste hund finns det ju ingen underbarare och det absolout bästa som finns måste ju vara att få en liten valp! Längtar verkligen till nästa sommar, om det nu blir av!



Roxy med sin Blastoise och på sin 2årsdag!



BebisRoxy =)


RONALDO

Vad har hänt med Ronaldo, en gång i tiden världens bästa fotbollsspelare! Han har fått värsta kaggen och sitter och röker med sitt nya fula hår! Han har verkligen inte bra smak när det gäller frissyrer, kommer ihåg den halvsnaggade som han hade VM 2002 tror jag, helt galet.



Hur ser människan ut?
Helt sjukt.

PRYLFEBER!



Mobilen dör, iPoden ligger undanslängd, playstationet används väl ibland med singstar och de andra två vet jag inte ens var de är. Har dessutom glömt att lägga in min trasiga kamera som ska skickas till Solna på reparation någon dag. Vill inget hellre än att bara kasta ut skiten och välkomna in de nya prylarna! Tänk att ha en alldeles egen ny fin iPhone och ett Nintendo Wii att leka med hela dagarna, helt underbart! Ska fixa en iPhone så fort man slipper Telia och Wii får vi se om, känns kanske lite onödigt, men det hade ju varit skoj. Har ju fortfarande väldigt stor nytta av mitt älskade Nintendo DS som används flitigt här på jobbet!

SOMMARFYND - Forever21 & TopShop


Hur bortskämd är du?


Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[x] Bror
[ ] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] Eget badrum
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool/utebadkar
[ ] Hot tub
[ ] Gästrum/gäststuga
[x] Dator
[x] TV
TOTAL: 7

[x] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] klocka
[x]Mp3spelare/iPod
[x] En fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox
[x] Nintendo 64
[x] Gameboy
[ ] Gamecube
[x] Nintendo ds
TOTAL: 9

[ ] Poker-bord
[x]Basketkorg
[x] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] Pingisbord
[ ] Fooseball
TOTAL: 4

[ ] Nattduksbord
[ ] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[x] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort
TOTAL: 3

[x] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 6

[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[x] Något annat instrument
[ ] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Har en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
TOTAL: 4

[x] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur
[ ] Har 1000 spänn på dig just nu,
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[x] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 5

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[ ] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[ ] Äger en videokamera
[x] Egen laptop
[ ] Egen dator
TOTAL: 2

TOTAL SUMMA: 41

1-24 = Ghetto-kid
25-34 = Vanlig
35-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

Det är jag väl ändå inte?

SMYGSHOPPING

Nu har jag gjort det igen, har beställt lite grejer från Nelly, men bara för att det var på rea. Köpte en bikiniöverdel från Vitamin A som passar till den jag redan har för bara 269kr, ett par skitsöta trosor för 44kr och en topp för 160kr. Allt för mindre än 500 och med tanke på att bikinin innan kostade över 500 var detta rena klippet! Bikinin är dessutom vändbar med den silvriga insidan som jag har på min andra bikini, kan ju inte bli mer perfekt! 




KLÄNNINGARNA

Såg precis Sex and the City för andra gången och när Carrie kommer gående i sin vita klänning med blomman var jag bara tvungen att pausa för att se den ordentligt. Den är ju bara helt underbar. Skulle gjort vad som helst för den klänningen! För att inte tala om hennes bröllopsklänning som är makalöst vacker! Den första då, som hon skulle ha haft och inte den konstiga second hand som hon sedan tillslut gifte sig i. Har nog aldrig sett något vackrare än dessa två klänningar! Tänk att ha blomman på studenten och den andra på sitt bröllop, snacka om lyx!


Är de inte de mest underbara?

RSS 2.0