Söndag

Igår var det shoppingdags igen! Jag och töserna möttes i stan, aningen senare än planerat. Fynden hittades så klart på Gina Tricot. Köpte en supersöt vit klänning för 99,50, ett blått midjeskärp till för 79,50 och en benvit tubtopp för 49, snacka om klippen!!! Lite senare kom Wera in med Frej och det slutade med att vi satt på Nesta i typ 3 timmar tills de stängde och vi blev utslängda. På kvällen var det EM-final och som tur var vann Spanien över maskinen Tyskland. Helt underbart! Sjukt bra match även fast det inte blev så många mål. Alex var och såg Bruce Springsteen för typ hundrade gången och kom inte hem förrän vid 2 så han lär vara trött på jobbet idag. Ska käka lunch tillsammans senare,  men nu måste jag fortsätta att jobba, tyvärr!


NELLY

Nelly har fått in en massa nyheter sedan jag var inne sist! Har hittat världens underbaraste klänning från Ted Baker, enda nackdelen är att den kostar 1800kr. Har dessutom hittat en supersnygg väska från Modström som kostar 400 och eftersom jag köpt typ 3 väskor den senaste veckan så känns inte heller den speciellt aktuell även fast den är skitsnygg!



Är de inte underbara?

SEX AND THE CITY



Såg Sex and the City igår och herregud vad bra den var!!!!! Den var så hiimlans rolig och lite sorglig och den hade verkligen allt, jag både grät och skrattade så att jag höll på att kissa på mig. Rekommenderar verkligen filmen!!! Även fast den var 2 timmar och 25 minuter så kändes den inte lång alls! När den kommer på dvd så är den ett säkert köp för det är en film man kan se om och om igen!!
 


Förutom att filmen var helt underbar så är karaktärerna och skådespelarna verkligen bäst! Den helt klart roligaste var Charlotte, när hon först blängde ut Big, sedan bajsade på sig och sedan skällde ut Big så att vattnet gick! Så jäkla skoj!!

JOBBAR

Dag1
Klockan är strax efter ni och jag sitter på mammas jobb, världens underbarste kontor och jag har fått mitt eget skrivbord t.o.m! Är helt död och tack och lov jobbar jag bara till två idag för då ska jag iväg och kolla mitt födelsemärke! Hade aldrig orkat jobba till 4-5 idag, aldrig! Skulle mycket hellre ligga hemma och sova nu i min stora säng! 

Dag2
Nu sitter jag vid mitt skrivbord igen, har precis suttit och strukit över massa papper med överstrykningspenna! Ganska tung natt, sov hos Alex för att vi skulle hjälpas åt med lille Nani och han var busig som vanligt. Och just det, sen nu i morse körde min prins mig hit, FÖR HAN FICK KÖRKORT IGÅR!!!! Så himla kul för honom, och mig!

Det går riktigt segt nu, sitter bara och skriver in siffror i excel! Är snart på rad 400. Kommer typ sluta på 600... Det tar en evighet!

Gick och kollade lite i affärer på lunchrasten och då hittade jag ett par superfina skor på Nilson! Så nu sitter jag på kontoret igen med mina nya skor på mig. Nu kanske arbetet går lite lättare i alla fall. Fick dessutom nyss reda på att lönen ligger på min 100kr/timmen vilket är helt underbart!

Äntligen är dagen över! Har jobbat i sju timmar och är helt slut! Ska hem och sova nu så jag orkar med fotbollen ikväll!

Dag3
Idag har jag varit så flitig att jag inte hunnit skriva någonting.

Dag4
Den här dagen har varit lika seg som de andra, förutom att jag köpte en väska på Åhlens idag på luchen och hämtade ut min ring, äntligen! Det blev en likadan väska som den blåa jag köpte för ett tag sedan fast nu i grön och ringen var inte alls snygg i röd så det blev en med vitt guld och en ljusgrön sten som heter peridot.

Dag5
Glömde skriva igår, men det var väl för att jag jobbade så hårt antar jag.

Dag6
Bara jag och mamma på kontoret idag, har jobbat som en galning. Har 1,5 år med Alex idag och det firades på McDonalds, JIPPI! Det blev ändå en mysig lunch i parken tillsammans.. Köpte ett blått nagellack på Åhléns för att matcha mitt skärp till på fredag och ett armband och ett par örhänge på H&M! Måste sluta shoppa nu, folk blir lacka...

VILL HA, VILL HA, VILL HA

Vet att det är helt omöjligt men jag vill ha en chihuahua!!!!! De har massa annonser på blocket och massa kennelklubbar har valpar nu, enda problemet är att de kostar en del, en ganska stor del faktikst. Dessa kostar runt 15000 vilket är helt sjukt för en liten valp. Men ändå, tänk att ha en sån liten gosig nalle! De är helt fruktansvärt söta! Kanske ska spara till en till nästa sommar när jag tar studenten!? Eller kanske rent utav önska mig en i studentpresent? Hade varit helt perfekt att få en liten valp nästa sommar när skolan är över och man har hela sommaren på sig att ta det lugnt och ta hand om valpen! Ska börja tjata nu så kanske drömmen blir verklighet!!!




BLOMMIGT ÄR SOMRIGT

Hittade massa somriga blomkläder, tycker bäst om den vita T-shirten med den stora blomman på från Forever21.


FÖRHÄXADMARATHON



Förhäxad blev det! Just nu är det "Desperate Housewitches" som gäller! Malin sitter och spelar New Super Mario Bros på mitt DS och jag sitter framför datorn, som vanligt. Sen blir det kanske "Mr & Mrs Witch", sjukt kul hur de tar namnen så! Har inte sett så många avsnitt från sässong 8 så nu passar jag på när jag är ledig. Fick precis ett sms av mamma där det stod att jag börjar jobba imorgon 8.30, JIPPI!

MÅLA!

Hittade en skitrolig länk på Zannas blogg http://zannas.blogg.se/ där man kan måla sina egna bilder och sen spela upp hur det såg ut när man målade! Skitskoj! http://artpad.art.com/artpad/painter/ Själv är jag ju värdelös på att måla men för er som kan så är det en superrolig sida!

BADDRÄKT?

Aldrig någonsin skulle jag tro att jag skulle använda en baddräkt igen, men så hittade jag denna underbart heta på www.victoriassecrets.com. Kostar typ 200kr men sen kommer ju problemet med frakt och skit från USA så det blir nog ingen baddräkt för mig i sommar heller. Har ju min supersnygga Vitamin A bikini så det räcker ett bra tag till! Här är i alla fall den superheta baddräkten. Lite gulligt också att den är i rosa. Det coola med den är att den ser ut som en bikini bakifrån!


Är den inte cool?

ROSA ÄR ???

Finns väl inget så direkt man säger om rosa? Men jag tycker i alla fall att rosa är underbart!!!! Favvisfärgen forever ! Haha!


BLÅTT ÄR FLOTT

Blått är flott, ja det stämmer verkligen! Har köpt en underbar blå väska från Complement, tror jag nämnde det i ett tidigare inlägg, men hittade ingen bild på den. Här är i alla fall massa andra sköna blå prylar !


GRÖNT ÄR SKÖNT

Idag blir det som sagt grönt, blått och rosa och jag börjar med grönt! Allt finns att köpa på antingen H&M, Topshop eller Forever21.


Kvällens sista?

Oj vad massa inlägg det har blivit idag och jag kan inte lova att detta är det sista. Blir väl så när man ligger hemma sjuk och kollar på serier och filmer. Klockan är redan 10 och jag har inte gjort annat än legat i soffan framför TVn hela dagen. Såg sista Förhäxadavsnittet innan, shit vad jag har saknat det programmet, måste verkligen plocka fram boxarna och börja se det igen. Hade glömt hur mycket jag älskade The Charmed Ones. Om jag inte är frisk imorgon så blir det nog ett Förhäxadmaraton som på den gamla goda tiden. Råttan är också lite nere, har väl ätit något konstigt. Hon ligger här bredvid och gosar, mysigare än vanligt är hon! Ganska skönt faktiskt, men ser fram emot att göra något imorgon för det blir lätt lite långtråkigt. Nu i veckan är det dags att börja jobba, på tisdag närmare bestämt. Ska dessutom gå och undersöka mitt födelsemärke så att jag kan ta bort det, lite läskigt men är det som förra gången så är det ingen fara.

Har börjat fundera lite på en tatuering.. Mamma och pappa har ju ingen talan längre nu när jag är 18, men de är väl inte helt glada. Har redan funderat ut en bild. Sofia kommer älska den, men hon är nog den enda. Sen är bara frågan var man ska ha den? Tänkte ha en liten någonstans, men var?

Och för er som inte vet så är det en treenighetssymbol som är med i Förhäxad och representerar de tre systrarna. Ganska löjligt kanske ni tycker men det tycker inte jag. Symbolen utanför Förhäxad representerar Fadern, Sonen och den Helige anden och de genomgående linjerna representerar en varelse i tre separata men likadana delar. Lite klyddigt men ändå coolt.

RÖTT ÄR SÖTT

Kör vidare på färgteman! Nu blir det rött som är supersnyggt till allt möjligt! Även dessa plagg kan återfinnas på H&M, Topshop och Forever21.


Fattar inte varför texten blev så stor :S

Imorgon lägger jag in blått, grönt och rosa! Missa inte det!


GULT ÄR INTE FULT

Gult är verkligen inte fult! 
Här är massa snygga sommarkläder från bl a Topshop, H&M och Forever21.

ALANYA HERE WE COME!

Äntligen är resan betald och helt besämd! Blev lite orolig i fredags när jag fick reda på att den skulle vara betald senast den 21 juni, men det ordnade sig! Åker den 3:e augusti och det ska bli så himlans underbart! Bara vi tjejer och vi kommer ha så fruktansvärt kul! Det är tydligen massa folk som ska dit då också så det kommer bli asball! Längtar hemskt mycket, speciellt nu när vädret är piss. Kommer bli så extremt varmt där att vi kommer dö, lite synd att det är så galet men det får vi klara! Även fast resan inte var såå himla dyr, typ 4600kr, så känns det skönt att mamsen och papsen betalar! Ska bara samla ihop lite fickpengar så löser det sig! 4600 tyckte inte jag alls var dyrt för halvpension på ett 4-stjärnigt hotell typ 20m från den finaste stranden! Helt underbart!



WERA, SNART ÅKER VI!

Underbara shoppingsidor!

http://www.wetseal.com/
http://www.asos.com
http://www.nelly.com
http://www.breeze.se
http://www.forever21.com
http://www.laredoute.se
http://www.hm.com
http://www.victoriassecrets.com

Har ni tips på några fler?

DAVID BECKHAM

Bilderna från den nya Armanireklamen är ju bara för heta! Hittade ett par bilder som är helt sjukt snygga. Becks är helt klart veckans snygging och ska därför förgylla min blogg ett tag! Kampanjen är plåtad av Mert Alas och Marcus Piggot och har redan fått massa publicitet, såklart!


Becks, Becks, Becks!



Herregud, kan man bli hetare!? Vet att du kommer gilla dem C!

Betygspengarna kom till användning

REAn är ju i full gång och jag har ju glömt att lägga upp mina underbara inköp!! Har tyvärr inte hunnit fota allt men jag har hittat en del bilder! Har hittat så himla mycket men ändå inte spenderat alla mina betygspengar från mormor!

Det blev en liten blå väska från Complement med en liten matchande börs på Åhléns. En kofta från Vero Moda, en kort 365 Sunshine tröja på MQ. Ett par undebrara Killahjeans på Denim for girls och en blommig klänning på Gina Tricot, som jag hade på midsommar. Allt detta för mindre än 1500 kr! Fick dessutom veta att jag inte får några betygspengar av mamma och pappa utan att de betalar min resa till Alanya i augusti istället! Ännu bättre ju!





Dessutom hittade Alex en supersnygg Ralph Laurentröja på Marty.

Glömde ju en grej, beställde min Koola Annaväska på Breeze, ÄNTLIGEN!



SEX AND THE CITY

Idag har den premiär! Och jag skulle ha gått och sett den med tjejgänget, men min klant till pojkvän sa att vi skulle till Båstad och fira midsommar så jag köpte ingen biljett. Så nu sitter jag här hemma och glor på fotboll med två bettinggalna killar. Hade mycket hellre varit där med er nu tjejer! Måste verkligen se filmen! Antingen blir det med Malin på bio eller hemma vid datorn. Måste nästan se den på bio. Hoppas i alla fall att den är superbra, den har ju fått bra recenssioner. Har inte direkt följt serien och inte sett speciellt många avsnitt men har sett tillräckligt för att veta hur bra det är. Jag säger som Benne, serien har ju allt man behöver, kärlek, sex och relationer! Haha, längtar i alla fall tills jag ska se den, hoppas det blir snart. Till och med mamsen ska gå och se den med sina vänner så jag bara måste se den!



21



Dagen efter midsommarfirandet inleddes med film och bak! 21 och sockerkaka med hallon var det som gällde. Filmen var hur bra som helst. Handlar om en översmart kille som går med i ett lag där de tjänar övermycket pengar genom att spela black jack och räkna kort. Skådespelaren Jim Sturgess spelar huvudpersonen och förutom honom så är Kate Bosworth och Kevin Spacey också med. Rekommenderar verkligen den! Tror att den fortfarande går på bio så det är bara att gå och se den!


MIDSOMMAR

Igår var det midsommar och det skulle firas! Töserna kom vid 6 och då var det matlagning som gällde! All tänkbar midsommarmat skulle det bli! Middagen serverades ute i trädgården för att få extra fina bilder, haha. Maten var supergod och sällskapet ännu bättre! Efter middagen varvade vi ner med lite singstar och tjejsnack innan vi proppade i oss ännu mer, nämnligen glass och jordgubbar, men detta fick bli inomhus eftersom det blev för kallt för våra bara sommarben.



Temat för kvällen vara glada miner och det bjöds det på ordentligt!



Vid halv 10 bar det av till Jesper där det var massa trevligt folk! Efter massa sång och dans blev den ändå dags för mig att träffa min lille pojk så han hämtade upp mig och så stack vi hem till Oscar.



Hos Oscar blev det kortspel och öllekar med ett par fulla amerikanare!

Avslutningsvis hamnade vi hos Anton där det blev lite efterchill innan vi tillslut kom hem till Alex där Kristoffer låst oss ute! Som tur var var en av dörrarna på baksidan öppna så vi behövde inte sova ute!

Kvällen var över förväntan, men nu ett dygn senare har jag feber och hosta och mår inte helt prima. Så ikväll blir det chillkväll med fotboll tillsammans med Alex och Oscar.

NANI

Idag är det dags! Just i detta ögonblick är Alex och hans familj påväg till Perstorp för att hämta den lilla valpen! Ska bli så himla kul att de får hem honom. Kl.1 ska de vara där och få den sista informationen för att sedan ta hem honom. Känns som att det kommer bli bråk i bilen om vem som ska hålla honom! Lite senare ska jag dit och hälsa på lille Nani.


Nani (4 veckor)

Kommer ihåg när vi fick hem Roxy, hon var så liten och rädd för allt. Vågade inte gå ur korgen och vågade inte undersöka trädgården.


Roxy (8 veckor)

SOMMARLOV

Igår drog sommarlovet igån officiellt och det firades med fest hos Anton! Men först var det fotboll och mat! Massa folk blev det tillslut och en del blackjack, som Alex för övrigt var värdelös på, så han fick en del smällar på handen. Det bästa med att vara tjej och spela med killar är att om man förlorar slår killarna inte en alls hårt, men när man vinner får man slå dem så hårt man kan! Träffade tjejerna för första gången på ett par dagar och det märktes faktiskt hur mycket jag saknat dem, kändes sjukt bra att träffa dem igen =)

Börjar jobba nästa vecka tror jag, sen vet jag inte riktigt hur länge och när det blir. Kanske inte jobbar så mycket eftersom det blev en del pengar för betygen! Allt slit lönar sig tillslut.

Sommarlovet är iallafall äntligen här men det märktes inte förrän Benne började sjunga på en liten sång som vi alltid sjöng på Mellanheden när det blev sommarlov.

Sommarlov, solen lyser skönt
Sommarlov, gräset är så grönt
Himmeln blå, vill jag nå
När jag fångas utav vinden
Sommarlov, sköna sommarlov

Havets vågor, sakta rullar in
Och jag känner
Att sommaren är min

Sommarlov, solen lyser skönt
Sommarlov, gräset är så grönt
Himmlen blå, vill jag nå
När jag fångas utav vinden
Sommarlov, sköna sommarlov


iPhone 3G

WOOOHOOO!!

Äntligen har den perfekta prylen kommit! Har länge funderat på att köpa en ny iPod och börjar bli riktigt trött på min mobil så då passar det ju perfekt med att köpa en som har båda i ett, nämligen en iPhone! Den nya modellen är dessutom hundra gånger snyggare, bättre och billigare än den gamla så det är ett säkert inköp när den kommer ut den 11 juli. Sedan är bara frågan vilken färg och hur mycket minne. Den finns i svart och vit i 16GB och i svart i 8GB, just nu lutar det åt en svart 16GB. Extremt snygg är den!


Är den inte helt underbar?

EM 2008


EM är i full gång och matcherna blir bara bättre och bättre. Hälften av lagen har spelat nu och matcherna har väl gått som tidigare räknat. Imorgon är det "Dödens grupp", som de precis kallade den på TV, men matcherna missar jag tyvärr, trots att jag tänkt se alla matcher, men det är inte hela världen för jag ska på Procivitas konsert på Palladium. Frida ska sjunga och jag, Jaqe och Renas ska dit och se henne! Ska bli skitskoj! De ska sjunga We are the world, som vi sjöng både i 6an och 9an och jag kommer säkert att storböla. Sedan är det Sverige på onsdag och så spännande det ska bli. Tror egentligen inte att Sverige går vidare, men man kan ju alltid hoppas!

STUDENT 08

Oj vad många studenter det har blivit denna veckan, och fler blir det.

I tisdags var det Malie, Victor x2, Vicky och Liv. Supertrevliga allihopa, och underbar mat =)

I onsdags var det sedan Borgars tur och då bar det av till Axel, Bianca och Richard där alla vännerna var med!



Igår var det dags för Bobo och Kyrra och det var hur lyckat som helst. Fick hänga med på Bobos flak och det var aaaasball! Sedan stack vi hem till Kyrra där det var ljuvlig mat och trevligt folk! Till slut hamnade vi hos Bobo där vi åt falafelbullar och kladdkaka hela natten lång!


Pågarna!


Töserna!

Ikväll är det Maria, sedan chillkväll hos Alex med PES och Anna-passning =) Kan behövas efter en lång vecka.

RSS 2.0