Födelsedagspengarna är spenderade!

Har beställt ett par saker på www.nelly.com igen! Får allting antingen på måndag eller tisdag!!

 



De tre första är från Ichi,
Bikinin är från Vitamin A, hade redan överdelen och nu har jag beställt underdelen med!
Solglasögonen är från Kaffe.

18 ÅR!

Idag fyller jag 18 år!!!!!

Väcktes vid halv 8 av mamma, pappa, Axel och Roxy och fick mina presenter.
Inte så många, men det kan man förstå eftersom vi nyss var i London och storhandlade.
Fick i alla fall en superfin topp från Bondelid och en underbar ring från Golden Lady. Har inte riktigt bestämt vilken ring jag ska ha, för det finns massa olika färger..

image106

Finns i ännu fler former och färger så det blir nog ett svårt val.

FÖRSTA DOPPET

Idag bar det av till Höllviken och där blev det årets första dopp. Inte skönt för fem öre, men nu är det i alla fall gjort. En supermysig dag blev det även fast United vann ligan och det blev en del plugg.
Och nu är det bara en dag kvar tills min födelsedag, för på tisdag gäller det!!!


image103image104

Årets första dopp

image105

Nybadade Malin och Anton kyler ner Ciccela!

LONDON

Är hemma nu efter en underbar helg med mamma i London. Det blev en underbar fotbollsupplevelse och framför allt massor av shopping.

Åkte dit i fredags och då började vi så klart med Regent Street, Oxford Street och Carnaby Street. Hittade en underbar väska i Miss Sixty affären, men den var helt stört dyr så den fick jag inte. Köpte i alla fall ett övercoolt linne på Desigual, och en t-shirt till Alex.

På lördagen åkte vi först till Emirates Stadium och gick på rundtur. Arenan är helt underbart snygg och allting var stört häftigt. Efter rundturen blev det ännu mer shopping, först på The Armoury där vi köpte en Arsenaltröja och en matskål till Råttan och ett ArsenalMonopol, överhäftigt. Sedan åkte vi in till den riktiga shoppingen igen och då hittade jag en superfin tjocktröja på Abercrombie & Fitch, där jag dessutom blev erbjuden ett jobb. Sedan åkte vi till Covent Garden där jag hittade en stor svart snygg väska.

image101

På söndagen var det så dags för den verkliga händelsen, nämligen Arsenal-Everton! Köpte en barntröja i Arsenalshoppen, alla tjejmodeller var slut, men den passade ganska bra ändå och mamma hade på sig den som vi sedan gav till Axel. Matchen slutade 1-0 efter mål av Bendtner i typ 90:e minuten. Snacka om att jag hade ångest fram tills dess. Kunde ju inte åka till London för att se en 0-0-match. Allting var i alla fall överhäftigt och det är något jag aldrig kommer att glömma. Hade jag inte varit på VM och sett Sverige-England 2006 ha detta nog varit ännu häftigare. Efter matchen blev det mer shopping och på Mango hittade jag två linnen och en supersöt kjol.

image102

På måndagen chillade vi hela förmiddagen och sedan drog vi till Stanstead för att åka hem. Allting gick hur bra som helst och det var en underbar resa.

RSS 2.0