VARMA HÄLSNINGAR

Eller inte direkt varma. Sitter och fryser i receptionen. Det enda stället med både internet och laddaruttag. Killarna är och spelar tennis så jag tänkte att jag skulle passa på att skriva lite. Har dock inte hunnit lägga in några bilder, men shit vad fint här är! Tänkte att jag skulle vara duktiga flickvännen, systern och kusinen genom att ladda ner Boston Tea Party, One Tree Hill och Prison Break, men när man tankar i 25kb/s och internet kostar 50/halvtimmen känns det ganska hopplöst.

Har i alla fall solat och snorklat som en galning hittills och har bränt mig något fruktansvärt i ansiktet! Inta alls okej. Men  det lägger väl sig förhoppningsvis så att jag får en supersnygg bränna sen.

Araberna är som vanligt, flörtar, hjälper till övermycket och tittar sådär läskigt på en, men det är väl något man får ta när man kommer i långt blont hår. Klockan är typ halv 4 här nu så det dröjer ett tag till maten som förövrigt är skitgod! Massa pizzor blir det varje dag! Inte alls okej för figuren. Men är man på semester så är man!

Har inte lyckats hitta Nemo än men Doris har jag sett. Ska nog på en båttur i slutet av veckan och där kommer vi garanterat att hitta vår lilla Nemo så jag får väl vänta tills dess.

Men juust det jag glömde ju att berätta om High School Musical 3! Den var helt undebrart bra! Satt och log genom hela filmen, eller nästan, inte när jag grät! En supergullig film som verkligen passar in nu när man går sista året på gymnasiet. Verkligen en måstefilm!

Mitt internet tar slut om ett par minuter och jag har en känsla av att det kommer ta en evighet för inlägget att komma fram så det är lika bra att jag avslutar nu. Ha det så bra där hemma så ses vi snart!


XOXO

SNART BÄR DET AV

Om lite mer än 12 timmar lyfter vårt plan till Sharm El Sheikh. Ska bli helt underbart skönt att komma ifrån regn och rusk och istället njuta av värme, sol och en massa bad. Ska ha med mig datorn för de lär väl ha internet på rummet och jag har fixat en massa filmer som ska ses där, vare sig Alex vill det eller ej. Har börjat packa lite nu och vet inte alls vad jag ska ha med mig. Känns som hela garderoben kommer packas ner. Har i alla fall lyckats fixa familjens största väska så att jag kan ha med mig massor. Kändes sjukt konstigt att plocka fram bikinis och sommarkläder igen men gud vad kul det ska bli att vara lite färgglad och lättklädd igen.

Kom nyss hem från en fiktur på stan med Frida och Emelie. En mysig fika med massa skvaller och gamla minnen. Supertrevligt. Dessutom så ska Emelie åka till Kanarieöarna imorgon så vi ses på Kastrup. Frida köpte på sig en massa grejer på stan som vanligt, en mössa, en tröja, en kräm och en massa klämmor. Själv hittade jag två par supersöta trosor.



De första är superröda så fattar inte varför de ser rosa ut och de andra är lite julgransgröna.
Sockersött nu när det snart är jul.

Måste ta tag i mitt packande nu för jag har ju inte hur mycket tid på mig som helst. Halv 9 ska vi tjejer ses uppe i stan för att gå och se HSM3. Ska bli skitskoj! Har suttit och lyssnat igenom låtarna lite idag och visst är de bra!! Sedan blir det nog en sväng till Stippes för att säga hejdå till Ciccela en sista gång och kanske få sig lite mat i magen.

Blir nog inget mer bloggande idag. Kanske när jag kommer hem från bion för jag måste tanka Idol ikväll. Vill ju inte missa när idolerna sjunger ABBAlåtar. Ska bli skitkul att se, kanske ikväll eller någon gång nu i veckan. Skitbra att ha datorn med sig.

MÅÅSTE PACKA NU!

XOXO

HSM PREMIÄR

Premiären för HSM3 var i går men idag hade vi prov så det passade inte så bra att gå och se den då och mamsen fyller år idag så idag kunde inte jag så vi ska alltså gå och se den imorgon! Anna såg den igår och hon älskade den, men hon grät en massa. Snacka om att jag kommer göra det med då! Ska bli så himla kul att se snyggingarna igen! Hittade lite bilder från premiären och shit vad snygga man kan vara då! Bara se här:



Vanessa & Zac och Ashley

PRIVILEGED



I förra avsnittet jag såg av One Tree Hill var där ett litet reklamavbrott där de gjorde reklam för en serie som visas i USA just nu, nämligen Privileged. Har själv bara sett ett avsnitt av de sex som har visats men jag är redan fast. Serien handlar om Megan som kommer till en rik familj för att vara extralärare åt barnbanrnen i familjen. Deras föräldrar dog i en flygolycka så nu bor de med sin mormor i Palm Beach. Ena systern är supergullig och gillar verkligen Megan medan den andra bara gör livet ett helvete för henne.

Miljöerna är bara så häftiga och de har fruktansvärt snygga kläder. Sen att killarna är heta till tusen gör det ju inte vä'rre. Serien verkar i alla fall hur bra som helst så jag rekommenderar verkligen den.

IF I WAS A PRINCESS

Jon Richard Heart Comb TiaraJon Richard Heart Comb Tiara

Tänk att vara en prinsessa. Inte en vanlig som vår Victoria men en riktig sagoprinsessa. Då skulle jag träffa min prins och leva lycklig i alla mina dagar. Varför ska det vara så omöjligt?  Varför är livet aldrig så enkelt?

Hur söt var inte den lilla prinsesskronan ovanför? Hade den inte var skitsöt att ha på nyår när man är så uppklädd? Då kanske jag kan vara en prinsessa för engångs skull.

TELEFONBOKSUTMANING

Maria hade en liten rolig utmaning på sin blogg som jag tänkte testa! Så då är det dags att plocka fram telefonboken i mobilen då!

Har du pussat nummer 2?
Nope, och skulle inte vilja göra det heller !

Vad har du för relation med nummer 20?
En av mina favvisar! Lilla Ciccela! (L)

När ska du träffa nummer 30?
Vill helst inte träffa den här personen! Världens största svin, förstår inte ens varför jag har hans nummer.

Är nummer 18 söt?
Jadå hon är supersöt! Har ett väldigt speciellt utseende men är absolut en sötnos!

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Att han var assnygg och supertrevlig men lite trög.

Gillar du nummer 14?
Jadå, träffar inte henne så ofta men hon är helskön!

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Ja, vi träffas lite sådär i korridorerna i skolan. Men inte annars.

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Har inte bestämt någon tid eller så men vi ses ibland i skolan och hälsar på varandra.

Är du nära vän med nummer 23?
Vi går på samma fester och har gemensamma vänner men inte mycket mer än så.

Har du gått på bio med nummer 4?
Har känt honom ganska länge men bio har vi nog aldrig gått på.
Shit vad tråkig listan är än så länge!

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Ja visst, en tjejkompis från gamla klassen och vi brukade ha skoj tillsammans!

Vad pratar du och nummer 5 oftast om
High School Musical och lite sånt skoj! (Alexs lillasyster)

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
En liten påg i klassen så visst skulle jag kunna göra det!

Vad har du och nummer 24 för relation?
Kusinens ex!

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Min träningsbuddie så träna antar jag!

Vad är det bästa med nummer 8?
Försöker fortfarande komma på något positivt med den här killen.

Brukar du och nummer 16 träffas?
Alexs bästa vän så visst träffas vi!


NU UTMANAR JAG DIG!

MIN DRÖMBAKELSE

Unique Boutique Black Lace Prom Dress with Red SashUnique Boutique Black Lace Prom Dress with Red Sash

Denna underbara skapelse har precis kommit in på Asos. Hade varit helt fruktansvärt perfekt att ha på nyår, men den kostar 2625:- Så himla dumt att jag alltid ska falla för Unique Boutiques klänningar! De är alltid så himlans dyra. Typiskt. Kaanske kan önska mig den i julklapp om mamma tycker om den, men hur stor är den chansen? Får väl hoppas att den inte tar slut eller på att det kommer in en nästan lika fin som är billigare. Kommer dock aldrig att hitta en lika underbar klänning som denna sockerbakelse.

Är den inte helt underbar?

Men nu är den slut i min storlek. Så fin var den...

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC



Har aldrig haft tid att börja läsa Confessions of a Shopaholic men nu när jag ska till Egypten har jag lovat Alex att läsa något så att han inte är ensam. Så nu är det alltså dags att läsa boken som alla snackar om. Så skulle jag googla boken för att få en bild och så visade det sig att det kommer en film baserad på boken den 13 februari nästa år. Fruktansvärt kul, en film som man verkligen måste se. Huvudrollen ska spelas av Isla Fisher, som man bl a sett i Wedding Crashers. Ska bli sjukt kul att se hur hon är som Rebecca Bloomwood.

En film som ni tänker se?

5 DAGAR KVAR

Bara fem dagar tills vi åker till Egypten nu! Ska bli helt underbart! 30 grader var det i Sharm El Sheikh idag, kan det bli bättre? Lite segt är det att planet lyfter klockan sju men ändå ganska skönt att man kan bada redan på lördag. Har varit i Egypten två gånger innan men aldrig åkt in till Kairo för att kolla på pyramiderna. Antagligen för att det tar ett helt dygn om man inte flyger plus att alla vi känner som åkt in där blivit extremt magsjuka. Så det blir nog "bara" att ligga vid stranden, snorkla och bli extremt bruna för vår del. Måste börja dra fram alla sommarkläder igen nu också. Plockade undan dem för inte så länge sedan för att jag inte har plats i min garderob, är nog dags för en rensning snart.


MALIN & EMILIA TURNED 18

Igår var det dags att fira Malin och Emilia och det blev en underbart rolig kväll men supergod mat, roliga människor och en massa dansande!


Malin med sina heta underkläder som hon fick av oss.
Och Emilia fick också en del roliga paket!




Massa skojsiga bilder från igår.

Tack så mycket för en fantastiskt rolig kväll Malin & Emilia.

GINA TRICOT WEBSHOP

Äntligen har Gina Tricot fixat en webshop! Superbra för alltid när man kommer dit och ska ha något så är det slut! Super för garderoben, inte lika bra för plånboken. Här är i alla fall mina favoriter på hemsidan:


En massa spets! Får inte nog.

EN RH?


Nu har det väl ändå gått för långt. Nu kommer det en trosa som inte bara lyfter rumpan men som dessutom håller in mage och lår. Läste precis artikeln på Aftonbladet och de hade en dessutom en omröstning. 1/3 svarade Ja gärna, 1/3 svarade Nej det är under min värdighet och 1/3 svarade Nej jag har en perfekt rumpa. Vet inte riktigt vad jag själv skulle svara. Har världens största rumpa så jag beghöver ju verkligen inte någon RH men min rumpa är ju inte perfekt så det svaret passade inte heller in. Varför finns där inget alternativ som lyder, Nej, min rumpa är redan enorm? Men om man nu är så desperat efter en snyggare rumpa så får man lägga ut nästan 500 spänn för det är just det en RH kostar.

Vad tycker ni, hiss eller diss på RH-trosan?



(aftonbladet.se)

SINGSTAR

 
ds_69714

Disney kommer den 10 december och ABBA den 19 november.

Till det engelska spelet har följande låtar än så länge släppts:

Aladdin - A Whole New World
The Jungle Book - The Bare Necessities
Toy Story - You Got A Friend In Me
The Little Mermaid - Under The Sea
Pinocchio - When You Wish Upon A Star

Till ABBA Singstar är det följande låtar som kommer:

Chiquitita
Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
Take A Chance On Me
Dancing Queen
Does Your Mother Know
Fernando
I Do I Do I Do I Do I Do
Knowing Me Knowing You
Mamma Mia
Money Money Money
One Of Us
Ring Ring
SOS
Summer Night City
Super Trouper
Thank You For The Music
The Name Of The Game
The Winner Takes It All
Voulez Vous
Waterloo

Sjukt fattigt är bara att det kommer fler låtar till PS3 nämligen dessa:

Happy New Year
Head Over Heals
The Day Before You Came
Under Attack
When All Is Said And Done

BLÅTT ÄR FLOTT MEN...

JAG VILL JU HA RÖTT



Tänk om någon av dessa underbara klänningar från Asos hade funnits i rött.

WILDSCHÖNAU & PRAHA 09

Två resor är nu bokade till nästa år. På sportlovet blir det Wildschönau precis som förrförra året och 3 år innan det. 5e året jag ska dit så nu är det dags att få medalj. Sofia kommer hem i slutet av januari och vi åker i mitten av februari så det ska bli skitkul att träffa henne igen! Har inte setts på ett år då! Massa roliga människor ska med dessutom! Enda tråkiga är att Alex inte hänger med. Menmen vi får en mysig resa nu i Egypten och sedan är det ju nästa resa som vi bokade idag, nämligen till Prag.

Massa elever på skolan ska dit så det ska bli skitkul! Vi bokade såklart det finaste hotellet för man vet ju inte vad för skit man får annars. Inte så himla många som ville med från klassen men spelar roll! Vi åker den 20e och kommer hem den 24e. Så det är nästan precis innan studenten. Ska bli skitkul att göra en sista grej tillsammans innan vi skiljs åt. Betalade 300:- idag och de resterande 2500 ska betalas i mars så allt är ju skitlugnt! Åååååh vad jag längtar!

LJUNGBERG



Har ju aldrig visat upp mina fina tavlor jag gjorde i somras av alla mina Ljungbergbilder. Såhär blev de i allafall. Massa tidningsutklipp och massa tapetklister och så blev de såhär fina! De är typ 1x1,5m stora och sitter med en dm mellanrum på min stora vägg i mitt rum! Så vad tycks?

NYÅRSSKOR?

29711-BLACKleatherette stud cut-out heel


BOKAT OCH KLART

Bokade biljetter till High School Musical filmen nu i helgen och fredagen den 24e ska vi ha en riktig tjejkväll! Jag, Vera, Sarah och Sarahs syster ska ha en supermysig kväll tillsammans. Och sitta längst bak i mitten på Royal i de stora sofforna, underbart! 21.10 börjar filmen och vårt flyg går 07.00 från Kastrup morgonen därpå så lär vara ganska trött när det är dags att stiga upp på lördagmorgon. Menmen, biljetterna fixade jag idag och dessutom ett vaccin som gör att jag slipper bli magsjuk i Egypten. Kommer ju ihåg hur hemskt det var i Kroatien förra sommaren när jag blev sjuk av den vidriga glassen jag åt på ön. Så om 30min ska jag dricka en shot som gör att min lilla mage klarar av alla bakterier de har där nere.Ska bli hur mumsigt som helst...


TÄNK OM...

Tänk om denna underbara klänning hade funnits i röd! Då hade den varit en perfekt nyårsklänning! Tyvärr så finns den bara i blå och svart. Attans.

ASOS Bow Back Taffeta Prom DressASOS Bow Back Taffeta Prom Dress
525:- på Asos

OUTFIT @ MALIN'S

Malin och Emilia har 18årsfest på lördag och äääntligen ska jag få använda klänningen jag beställde på Chicy för ett par veckor sedan. Tänkte ha ett par halvtunna stayups till, mina pumps från Monki och kanske få låna mammas nya Furlaväska som är så himla fin! Sen får jag väl pynta upp mig med Pandoraarmbandet och ett par piffiga örhärngen. Har inte riktigt bestämt smyckena än. Men här är den tänkta outfiten till lördag.


Vad tycks?

SÖTT, SÖTT, SÖTT

Motel Sweetheart Neck Button Prom Dress
Sockersöt klänning från Motel som finns på Asos. 590:-

TFNC Two Tone Rosette Silk Halter Dress
Underbar klänning med rosdetaljer från TFNC, också på Asos. 660:-


ICHI ME

Nelly har fått in massor med söta kläder från Ichi! Hittar alltid massa fint från dem! Idag var det tre tröjor som ser jättemysiga ut! Och inte alls dyra var dem heller!


DAGENS MYSOUTFIT


Velourdress, H&M
Random T-shirt
UGGs

Perfekta outfiten en chilldag som denna.

NATTINUFSAN

Kom nyss hem från Turning Torso. Fotbollen gick väl helt okej och eftersom Alex vann 500 spänn så var väl resultatet inte helt värdelöst. Försökte ta några bilder men det var alldeles för mörk för min lilla kamera. Men ett par blev de. Ska lägga mig nu, är så himla förkyld så jag måste vila upp mig lite! Ska se ett par One Tree Hillavsnitt till innan jag somnar bara. Har sett 12 avsnitt idag, har inte gjort något annat. Imorgon är det svenska som gäller för vi har uppsats på måndag, fruktansvärt segt.. Hatar uppsatser. Menmen det är bara att bita ihop för om exakt två veckor är vi i Egypten och badar och solar! Ska bli så hiiimla skönt!




Nattinufsan på er allihopa!

TURNING TORSO


Ska upp till Turning Torso ikväll och se fotbollen på 43:e våningen. Hur häftigt är inte det? Har varit där en gång innan och utsikten är helt fantastisk. Ska ta med kameran och försöka fånga ett par bra bilder så att ni kan få se sen.

Har inte skrivit så mycket på ett tag. Känner mig lite tom på saker att skriva för tillfället. Tiden går mest åt till att kolla på One Tree Hill förtillfället och eftersom jag ser avsnitten på datorn blir det inte mycket tid över till bloggen. Sorgligt men är så beroende av OTH nu att jag inte kan sluta titta. Ska snart börja se avsnitt 12 på säsong 5 och sen är det inte mycket kvar.

Fotbollen ikväll ja och visst håller man på Sverige, såklart. Men Alex har varit dum nog att satsa 400:- på antingen lika eller vinst för Portugal så man är lite kluven. Menmen det får gå som det går. Vinner Sverige så kanske han förstår att han inte borde betta längre för man bara förlorar på det.

Återkommer senare eller imorgon med bilder från Turning Torso...

CLOTHES OVER BRO'S

Är så inne i One Tree Hill för tillfället. Har sett fram till säsong 5 nu och shit vad bra det är! Har egentligen inte alls tid att ligga och titta hela dagarna men jag kan ju bara inte låta bli. Just nu i serien så går allt skitbra för Brookes Clothes Over Bro's och så googlade jag runt lite och hittade deras hemsida. Sjukt kul att man verkligen kan köpa kläderna på riktigt. När pengarna börjar rulla in igen kanske jag ska införskaffa mig ett av dessa linnena. I så fall blir det nog det vita i en stor storlek så att man kan ha det till ett par leggins, höga skor och en skinnjacka, snyggt va?





UGGSEN ÄR HÄR!


Fick ett sms av Axel imorse om att jag hade fått ett stort paket hemskickat. Kunde ju bara vara en sak, nämligen mina UGGs! Paketet var helt söndermosat så kartongen är inget att spara men mina UGGs är helt underbart fina! Ska bli så mysigt att ha dem nu när det börjar bli kallt!


Roxy var tvungen att undersöka dem!










Följ min blogg med bloggkoll

UGGSEN ÄR PÅVÄG


Classic Tall 5815 Chestnut UGG BootsVar inne och kollade var mitt paket med UGGsen var just nu och idag så landade de i Sverige så nu dröjer det nog inte så länge innan jag får mina älskade UGGs! Kanske lite varmt än att börja använda dem, men de är ju definitivt ett par mys-när-det-är-lite-halvkallt-skor. Lägger upp bilder så fort jag får dem.

Sitter hemma hos Alex nu och skriver och eftersom han spillde juice över sitt tangentbord imorse så är det väldigt trögt att skriva. Inte alls okej att göra så med ett tangentbord som kostar hur mycket som helst. 

Lyckades hamna på Blogg.se idag igen! SUPERKUL! Tack återigen Karin.

AVANNA @ NELLY.COM

Anna har blivit desinger på Nelly.com! Så sjukt häftigt! Ett STORT GRATTIS till dig Anna! Hoppas på fler toppar på Nelly.


DRÖMKLÄNNINGEN?



Har kommit fram till att detta inte är min drömklänning. Mamma tyckte den såg alldeles för "penta" ut, och det stämmer faktiskt, så denna är inte för mig. Och letandet fortsätter.

SHARM EL SHEIKH

Bara två och en halv vecka kvar nu till vi ska till Egypten! Ska bli så himla skönt att komma bort från kyla och grått tråkigt väder och bara sola och snorkla hela dagarna. Att Alex och Oskar ska med gör det hela ännu bättre! Vad mer kan man begära? Komma bort till ett underbart land med värme underbar natur och dessutom med sin älskling! Helt fantastiskt! Ska bli skönt att få en snygg brun mage så att man kan visa upp piercingen lite. Skäms lite här hemma när jag visar min bleka mage. Sedan kommer problemet med bikinin, inte direkt årstid för att köpa ny. Har ju min svarta Vitamin A som är rusktigt snygg, enda nackdelen är att man får sjukt ful bränna. Så får väl byta lite med den och den gula. Eller varför inte baddräkten? Sen har jag ju en vit och en Roxy. Har ju massa att välja mellan. Men svart eller vitt är nog snyggast till min röda piercing. Eller vad tycker ni?

Photoshopade en bild från Alanya och la till piercingen som inte fanns då. Tyvärr så hade jag den gula bikinin på mig på bilden men det får duga.


Hotell Calimera Royal Diamond Beach***** Sharm el SheikhHotell Calimera Royal Diamond Beach***** Sharm el Sheikh

Underbart ska det bli!

SING A LONG

Var inne på sf.se för att se om man kunde boka High School Musicalbiljetterna än, men det kunde man ju så klart inte. Men så hittade jag något annat spännande. Den 10e oktober har Mamma Mia Sing A Long premiär. Man ska alltså sitta i biosalongen och sjunga med till låtarna! Låter sjukt skoj! Även fast jag sett filmen typ hundra gånger kanske man ändå borde testa på det! Tänk en hel salong som sitter och sjunger med till Honey Honey. Så himla härligt!



Någon som vill hänga med?

BETSEY JOHNSON

Hittade den här helt underbart söta klockan på Betsey Johnsons hemsida. Att man sedan får en sockersöt ask till gör ju att man bara måste ha den! Tror den gick på 115 pund eller var det kanske dollar. Aja, skitsamma, det spelar ju ingen som helst roll eftersom jag har 53kr för tillfället.



Just det, på samma sida hittade jag också en superfin klänning. Tyvärr så fanns den inte i röd men den är fin nog att visas upp så här kommer den med:



Härlig färg men vet inte om den passar mig.

HJÄLP CICCELA

ASOS Wrap Front Satin Bandeau DressLipsy Studded Corset Back Dress

Min lilla Cicci har ett problem! Hon ska också på vår stora nyårsfest på Savoy och kan inte bestämma vilken klänning hon ska ha. Hon har två att välja mellan och båda är från Asos. Hennes pappa är vänlig nog att betala så priset spelar ingen roll. Men nu är frågan, vilka av dessa två skönheter ska lilla Ciccela välja?

Vilken är bäst till en nyårsfest på Savoy?

OM JAG HADE PENGAR


MATTEPROV

Har matteprov om 30min! Segt! Måste nog dra mig till skolan snart. Pluggade hela dagen igår och jag är så jäkla trött på det nu! Har räknat alla tal som går att räkna i boken och dessutom flera gånger!! Det bara måste gå bra ju! Är sjukt nervös, men inte bara för min skull, utan för Alexs. Hoppas det går bra för oss!

Önska mig lycka till!


Matteprovet är gjort och det gick väl helt okej! Fyra frågor och jag svarade på alla och fick rätt på i princip alla om mman jämför med andra efter provet. Menmen, får se hur nästa del går på fredag och sen resultatet..

FANTASTISK BLOGGDAG

Har haft en helt fantastisk bloggdag idag. Och allt tack vare Karin. Hon såg till att mitt inlägg hamnade på Blogg.ses startsida så besökarna har bara strömmat in hela dagen! Tusen tack Karin! Förra gången jag skrev om nytt besöksrekord var det uppe i 105. Idag har jag haft hela 182 unika besökare än så länge! Helt underbart! Kommer nog aldrig komma upp i lika många utan hjälp från snälla bloggare som Karin.

Måste sova nu så att jag är pigg imorgon på matteprovet. Men jag måste nog ändå se ett avsnitt av One Tree Hill så att jag somnar lycklig.

Nattinufsan mina underbara läsare!

(Nu är det uppe i 184, tihi!!
Totalt blev det 191 JIPPI!)

CHICY DREAMS


Sockersöt top från Chicy



Möjlig nyårsklänning?
(den röda)

PLUGG, PLUGG, PLUGG

Matteprov imorgon och det kräver en massa gott för att orkas med. Ska plugga hela eftermiddagen så vad passar då bättre än chips, dippa och grönsaker!


TESTING, TESTING



Var tvungen att testa min nya kamera nu när det är lite fint väder och så. Att jag inte är någon fotograf märker ni nog, och något vidare på Photoshop är jag inte heller, men övning ger färdighet right?

RED DRESS



Ska det vara så svårt att hitta den perfekta röda klänningen till nyår? Letar runt varje dag men kan inte hitta den där speciella. Antingen är den för dyr, eller inte i min storlek eller så är det lite fel nyans på den. Har väldigt många krav men det ska väl ändå inte vara så svårt. En röd tubtoppsklänning, med vid kjol, kanske en stor rosett.

Någon som kan tipsa om någon bra affär där man kan köpa en superfin röd klänning?

MANNENS HJÄRNA



Klockren!

UGGS




Nu var det gjort!! Har beställt ett par UGGs!!!! JIPPI! 2200 kr kostar de i affären men jag hittade en säljare som sålde ett par till mig för 999kr! Helt underbart! Det blev ett par höga i chestnutfärgen och jag är supernöjd!! Dröjer kanske ett tag tills jag får dem men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Ska bli så mysigt med ett par riktigt varma skor nu när vintern drar in. Lägger upp bilder när jag får dem men så länge får ni ha den här.


HIGH SCHOOL MUSICAL LIVE ON STAGE!

first

Idag var jag, Anna, Henrik och Kristina på Nöjesteatern och såg High School Musical. Blev först sjukt besviken för att de sjöng på svenska men den var faktiskt riktigt bra! Alla sjöng och dansade skitbra och att de avslutade med ett par engelska låtar gjorde det hela hur bra som helst! Rekommenderar verkligen den!

GO RED DRESSES

GoJane var en positivare överraskning än jag väntade mig. De har en massa söta klänningar som skulle sitta perfekt på nyår nu när jag definitivt inte har råd med den underbara guld-svarta från Asos.

28276-RED
satin rhinestone dress
17815-RED

27018-RED

Vilken gillar vi bäst?

GOJANE

leatherette stud cut-out heel23308-CAMEL

Blev tipsad av Kelly om skor på GoJane och dessa skulle inte sitta helt fel!

UNIQUE BOUTIQUE

Efter den förra klänningen var jag tvungen att klicka vidare på samma designer och då hittade jag denna, som också finns på Asos, men som till min förtvivlan kostar 3300kr! FAAAAAAAAAAAAAN

Unique Boutique Jacquard Metallic Sash Prom DressUnique Boutique Jacquard Metallic Sash Prom Dress


 


ASOS RED

Unique Boutique Prom DressUnique Boutique Prom Dress
Unique Boutique Prom DressUnique Boutique Prom Dress

Hade varit perfekt som nyårsklänning men så finns bara den silvriga i min storlek. TYPISKT! Hade så gärna velat ha den svarta, eller en i röd! Kostar bara 500 kr eftersom de är på rea. FANFANFAN!

PENGAR GRATIS?

Blev tipsad av Designadinblogg.se att det fanns en sida där man genom att värva medlemmar kan tjäna pengar. Sidan heter PengarGratis.se och den påminner väldigt mycket om GratisKlader och de andra Gratissidorna. Skillnaden är att här får du ut dina poäng i pengar. Skitbra ju!

Bli medlem där du med genast!!
HÄR!

TRÖTT TORSDAG

Kom nyss hem från skolan. Hade prov i Internationell Ekonomi idag och det gick väl bra förutom att jag klantade till det på en fråga. Men skitsamma, det blir väl MVG ändå, precis som för resten av klassen. Var hos syon idag och skrev på en lapp om att jag hoppar av italienskan så nu har jag inte prov imorgon, helt underbart. Mitt schema blev också helt perfekt nu när jag blir av med de två evighetslektionerna i italienska. Har numera sovmorgon måndag, tisdag, onsdag och fredag och nästa termin även på torsdagar och jag slutar tidigt måndag, onsdag, torsdag och fredag. Kan det bli bättre?

Idag är det bara ta det lugnt som gäller. Ska se Gossip Girl, Prison Break och Heroes från i tisdags och sedan är det One Tree Hill som gäller. Kan behöva räkna en del matte också. Hade ett litet test idag i skolan och det gick väl inte allt för bra. Prov nästa vecka så det blir en hel del pluggande i helgen.

Fick ju min kamera i förrgår så jag har börjat leka lite med den. Tog ett par roliga bilder igår på mitt öga och lekte runt lite i Photoshop. Och så nu idag tog ett par söta bilder på Råttan.



 


Sjukt läskig men den blev ändå rätt häftig.


Min lilla Råtta ligger och solar.

KLACKSKOR UTAN KLACK?

När Beckhams lanserade sina nya parfymer i helgen hade Victoria på sig ett par helt stört sköna skor! Ett par klackskor utan klackar. Verkar både farligt och obekvämt men ska man sätta trender så får man satsa på lite konstiga grejer. Sjukt häftiga är de i alla fall. Skorna ska enligt metro kosta runt 22 000kr och vara väldigt dåliga för ryggen. Men en kväll kan väl inte vara så farligt. Det är ju inte direkt så att Victoria kommer att använda dem igen. Nästa gång är det ett par andra 20 000kr skor som ska på.

Gäller att knipa med tårna!

De kan ju bara inte vara lätta att gå i!

Vid lanseringen av parets nya parfymer på Macys i New York,Ser det bekvämt och skönt ut?
Bilderna är hämtade från aftonbladet.se


RSS 2.0