HÄSTVEDA BLEV FESTVEDA

Var ju i Hästveda i helgen med klassen och shit vad skoj vi hade! Stugan var helt okej och låg skitbra, nära sjön och nära till fotbollsplanen. Sen hade vi sjukt tur med vädret, sol och värme på dagarna! Första kvällen var det lite kaos för en del var liite väl galna och sprang runt och smällde med kastrullock och skit så det slutade med att jag och Alex tog ett lärarrum på lördagen där man kunde låsa och vara i fred. Skitskönt! Det blev en massa singstarande och en mysig kväll nere vid sjön under en underbar stjärnhimmel. Har aldrig sett himeln så skärnklar, fruktansvärt vackert.





Tack klassen för en superskojig helg!

HÄSTVEDA

Om 30min kommer Alex och hämtar mig sedan bär det av till Hästveda för en riktig festhelg med klassen. Den bästa delen av klassen är med så det kommer bli en superduperrolig helg! Festande, Singstarande, Lekande och massa annat skoj! För er som inte vet så är Hästveda ett ställe man brukar åka till på läger och sånt. En stor stor stuga med typ 30 sängar. Klassfotot togs idag också och eftersom vi har så fruktansvärt tråkig klass som inte vill hitta på något skoj så fick det bli såhär, fast med tomma bänkar framför.


SONY

Vet inte riktigt om den har kommit ut än, snackades om att den skulle komma ut den 2 oktober. Men på OnOff verkar det i alla fall som att den har kommit in så jag har gjort en liten beställning. Denna underbart fina kamera kommer inom kort att dimpa ner i min brevlåda. En 10,1 megapixelskönhet i sockersöt rosa. Är den inte underbar?



Sen finns den i dessa färger men jag var ju tvungen att ha en rosa!


ONE TREE HILL

Har aldrig riktigt förstått mig på One Tree Hill. Förrän nu. Har lånat säsong 2 av Malin eftersom jag sett ettan på TV och nu är jag helt fast! Är snart klar med säsongen så sen blir det till att låna trean.


MY LITTLE RED

Nu har jag hittat min nyårsklänning, tror jag. 50 pund på TopShop.


Är den inte helt underbar?

ONLY

Kikade runt lite på veckorevyn.com och hittade en supersnygga jacka från Only så jag var bara tvungen att klicka på in deras hemsida och där hittade jag jackan i två färger och dessutom massa annat snyggt. Till min stora förtjusning så kostar jackan bara 300:- så ska till stan nu så fort som möjligt och testa den!











WANNABES

Nelly har fått in en massa nya mössor från Wannabes som är hur fina som helst. Har hittat fem stycken som är supersöta och de kostar bara 149:- respektive 199:- så det är ju inte så farligt. Kanske borde passa på att göra en beställning där och klicka hem de söta mystofflorna från Friis&Co. också. Hmm, får se hur plånboken ser ut men något säger mig att den är gaaanska tom...

Här är de söta mössorna i alla fall
(Klicka på dem för att förstora)



Vilken var finast? Gillar den svarta pluffsiga som finns i grå också!


NILSON UGGS

Var inne på Nilsons härom dagen och då hittade jag UGGsen där. Fanns både de riktiga UGGsen och ett par liknande från Shepherd. De riktiga gick på 2200:- och Shepherdsen på 1000:- frågan är bara om man ska satsa på de riktiga eller inte? Det är ju vääldigt mycket pengar. Ska i alla fall önska mig ett par i julklapp, sedan får jag se vilka det blir.




NYSHOPPAT

Jag och tjejerna gick en liten runda på stan och då hittade jag dessa godingar. Allt på H&M såklart. Funderar dessutom på att införskaffa mig en likadan Monkitröja som jag redan har fast i svart. Men det får bli när nästa studiebidrag rullar in. Letade runt lite efter UGGsliknande skor också och hittade ett par riktiga UGGs på Nilsons. Enda problemet är att de kostar 2200:- där. Helt sjukt. Funderar på att önska mig Shepherds kopior istället som "bara" kostar 999:-.

KAPPOR

Två superfina kappor från Melba.

NYÅRSKLÄNNING

Började ju snacka en massa om vad som ska göras på nyår! Och vi kom i alla fall fram till att det ska bli värsta festen med superfina klänningar och sånt! Har redan hittat massor med fina klänningar som hade passat in men denna är min absoluta favorit. Finns på Edressme.com och kostar 1600kr. Inte helt gratis..



Sååå fin!

CHICYKLÄNNING

Har precis köpt denna underbara klänning från Chicy! Det blev den i rosa men ska inte ha den kostiga grejen under utan ha den så som den vita är! Kanske till och med utan banden!





Kelly har den på sin blogg och den är ju bara så snygg på!

VAD TYCKS?



Vad tycker vi?
699:- från Ichi

Och med dessa till:



Eller?
149:- från Friis&Co.

TÄVLING



Sjukaste tävlingen någonsin hos Shopaholicmamman! Hon tävlar ut en mobiltelefon! Inte vilken som helst heller utan en skitbra som jag har kollat på och funderar på att köpa! Hade ju varit perfekt om jag vann!

STYLEBYSTARS

Massa söta klänningar finns det på StyleByStars! Skulle kunna köpa allt som finns där! De får in nytt ganska ofta och är inte alls dyra så StyleByStars är verkligen något att kolla in!



Så fint så!

MER SINGSTAR

Vera berättade idag att det skulle komma ett ABBASingstar snart! Och visst ska det det! Den 5:e november kommer det och dessutom kommer ett till Singstar, nämligen Singstar Boyband vs. Girlband! Så sjukt kul! Låtlistorna har inte kommit än men hoppas verkligen att det blir en massa Backstreet Boys och Westlifelåtar! Hade varit så hiimla skoj!

Singstar: ABBA

H&M FAVOURITES

Eftersom Forever21 är en sådan jävla besvikelse kommer jag att hålla mig till mina gamla favoriter istället! H&M har fått in en massa nyheter som är helt underbara!



Vill ha!!!

NEVER FOREVER21

Beställde ju en massa varor tillsammans med Cicci från Forever21 för ett par dagar sen. Sedan fick jag ett mail om att man var tvungen att ringa och bekräfta sin order för att den skulle gälla. Men de hade ändå redan dragit pengarna från mitt konto.. Jag försökte ringa men kom inte fram så jag skrev ett mail istället och frågade om det inte gick att bekräfta ordern via mail men då fick jag som svar att jag både var tvungen att ringa och dessutom maila en scannad bild på mitt kreditkort där både nummer och namn syntes. Skrev då tillbaka att de bara skulle skicka våra varor eftersom de redan fått pengarna men då svarade de inte alls på ett par dagar och nu har de tagit bort ordern. JÄVLA IDIOTER! Hur kan det vara så jävla svårt att beställa grejer? Varför klyddar de till det så? Vill de inte sälja? Sarah har beställt där innan och inget sånt har hänt. Fattar ingenting! Är så jävla lack! Och om jag inte får tillbaka mina pengar, vilket jag inte fått än, vet jag inte vad jag gör!

FAN!

VILL HA

Kikade runt lite på blocket och så kom jag in på små chihuahuor och där hittade jag de absolut sötaste små vovsarna jag någonsin sett! Två små hanar som finns på Poshpaws Så fort jag har pengar och tid ska jag skaffa mig en sådan liten rackare. Har alltid velat ha en egen liten valp att ta hand om!



Har ni sett något sötare?

UGGS



Är så fruktansvärt sugen på ett par UGGs för tillfället! Kan bara inte bestämma mig vilka jag tycker är snyggast. Ska man ha de ljusa eller mörka? De höga eller lite lägre? Vilka tycker ni är snyggast?Har hittat dem på lite olika sidor. I Sverige finns ju Brandos.se sen har jag hittat en betydligt billigare sida från USA, zappos.com. Det finns säker ännu fler sidor. Någon som har någon bra?Dessa är mina favoriter. Gillar nog färgen bäst på de längst ner till höger men vill nog ha de lite högre! Svårt

Ugg Classic Tall
Ugg Classic Tall
Ugg Classic ShortUgg Classic Short
Vilka är snyggast?
Och jag tycker de är snygga så skriv inte att de inte är det.


MER SATC?



Redan en nya SATCfilm på gång? I alla fall enligt Chris Noth, eller som vi alla känner igen honom som; Mr Big! Han råkade försäga sig under en filmgala om att en ny SACTfilm redan kan vara på gång! Hoppas verkligen det, men vad skulle den handla om? Deras gifta förhållande? Barn? Har ingen aning men hoppas att det blir en och att den blir minst lika bra som ettan.

Vad tror ni att den kommer att handla om?

NUKNUK

Kikade på en massa gamla inlägg från Kenza och då såg jag en väska som hon hade köpt på Nuknuk.se så jag var bara tvungen att kolla in sidan och där hittade jag förutom väskan, en suuuuperfin mössa med matchande benvärmare. Enda problemet är att de är svindyra! Eller dyra enligt mig iaf. Över 500 spänn för en mössa och ett par benvärmare, inte klokt. Men fina är de.




Fintfintfint!

KATE MOSS - TOP SHOP

Älskar Kate Moss's nya kläder för Top Shop!

Topshop Kate Moss




Massa snygga plagg! Kika in på Top Shop du med!

FOREVER FOREVER21

Älskar det jag har beställt från Forever21 och jag bara måste ha det nu!!!!



Vad tycks?

GÅ IN OCH RÖSTA



Min blogg har blivit utvald och tillagd för recension på: http://bloggergossip.com/ Så gå genast in och bli medlem och rösta full poäng på mig!! Har chansen att vinna 1000:-


Så kom igen! Gå in och bli medlem och rösta på mig! Så kan ni ju passa på att lägga till er egen blogg!
Hittar ni inte mig direkt så bli medlem och sök sedan på "orneberg" så hittar ni mig där.

HÅRDTRÄNING

Hade tänkt börja träna ordentligt nu, var på aerobics igår och idag var det bräda och det känns så himla bra att vara igång igen!! Imorgon blir det kanske yoga om jag hinner annars blir det spinning på torsdag. Ska försöka att träna minst tre pass på friskis varje vecka och dessutom göra lite egna övningar hemma. Aerobics på måndagar, bräda på tisdagar, yoga ibland på onsdagar och spinning på torsdagar, sen måste man ju prova på något annat också så ibland blir det lite annorlunda. Tänkte prova på "släpp loss", verkar så sjukt kul! Måste ju vara snygg när vi snart ska till Egypten och inte minst till min piercing! Sedan vet jag ju inte om jeansen jag beställde är för små men är de det måste jag försöka träna mig i dem! Men träningen är ju inte allt, måste börja tänka på maten också. Inget onyttigt och onödigt! Undra hur länge det kommer att hålla! Känns som man inte tar det riktigt på allvar förrän man verkligen ser resultat och det tänker jag verkligen göra!


FOREVER21

Kunde inte hålla mig från att skriva. Cicci ska beställa lite grejer från Forever21 så jag tänkte passa på jag med! Och här är vad jag har htitat!

Nu är allt beställt! Är supernöjd!!

Kika in på Ciccis blogg för att se vad hon beställde!
Ciccela.blogspot.com





Snyggt va?

INGEN BLOGGLUST

Är sjukt trött på att blogga för tillfället. Känns så svårt att skriva när man inte har någon kamera till bilder och inga pengar till nya inköp. Vet inte riktigt annars vad jag ska skriva om.. Borde kanske skriva om allt annat som händer och visst har jag saker att skriva om. Hade en superrolig kväll igår på Veras och Claras 18årsfest men ingen kamera så kan inte lägga upp några bilder. Och jag hade en supersöt mysoutfit på mig idag som jag inte heller kan visa. Supertråkigt. Tar nog en bloggpaus nu ett par dagar, eller kanske inte riktigt en paus men ett litet nedtrappande. Inte så många inlägg om dagen. Kommer ha så mycket mer att skriva om sedan då. Ska gå och se lite Heroes nu och sedan sova. Nattinufsan

TOP SHOPPING

Var på Nova Lund idag för att kolla in alla söta grejer på TopShop! Men till min stora besvikelse så var typ allt slut eller alldeles för dyrt så det blev bara ett par mysskor och tre par trosor. Men mysskorna är jag fruktansvärt glad för så jag är nöjd!! Provade den där rosa klänningen och visst var den fin men självklart så fanns den inte i 36 utan bara i 38, typiskt! Sedan hittade jag en likadan som den rosa fast i svart med ett tunt spetstyg utanpå och den fanns i 36 men hade en konstig bygelgrej vid brösten så den blev det inte heller. Den söta beiga tröjan var alldeles för dyr och likaså fransklänningen. Men som sagt, jag fick mina mysskor så jag är nöjd!


Underbart sköna är de!

LÄTT SOM EN PLÄTT

gratis fyndGratisBio.se

Har precis klickat hem ännu en biobiljett från Gratisbio.se! Superenkelt! Och är dessutom skitnära att få mitt första presentkort på Gratisklader.se!

Få biljetter till de senaste filmerna helt gratis, direkt hem i din brevlåda, eller varför inte presentkort som är giltiga i mer än 60 Svenska butikskedjor. Registrerade medlemmar samlar enkelt in poäng genom att utnyttja nätets hetaste kampanjer och gratis erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot biobiljetter eller presentkort.

Bli medlem på Gratisbio HÄR och få 75 poäng direkt!

Bli medlem på Gratisklader HÄR och få 50 poäng direkt!!

Bli medlem på GratisMakeUp.se och få 50 poäng direkt!


TOP SHOP MUST HAVES


GINA FINA



 

Vilken gillar ni bäst?

LOUIS VUITTON SPEEDY 30

Nu när man är sjuk har man tid att leta runt efter grejer man vill ha och nu har jag hittat min absoluta drömväska! En Louis Vuitton Speedy 30. Finns i massa olika färger så vet inte vilken jag vill ha än.










Vilken gillar ni bäst?
Själv skulle jag nog vilja ha den guldiga, sjukt häftig!

SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK

I morse när jag vaknade kändes allt bra, men så när jag kom ut ur duschen började allting snurra. Det började ringa i öronen och jag blev helt varm i hela huvudet. Det kändes som att jag skulle svimma så jag var tvungen att sätta mig ner, men det hjälpte inte och jag började må illa. Fick försiktigt ta mig till ovanvåningen, ett par steg i taget, upp till mitt rum och här ligger jag nu och mår kass. Vågar inte resa mig upp med risk för att jag ska svimma.

Börjar bli lite hungrig så mamma, som stannar hemma ett tag från jobbet, får fixa något gott till mig snart. Ska ta och se Prison Break som jag inte orkade se igår. Hann däremot se Gossip Girl och shit vad bra det är! Blev så glad! Måste få någon att gå ner till Konsum också och köpa nya Frida!!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

PRISET



Vann  ju tävlingen på Sannornas blogg och fick min Elletidning och tygpåse idag =)
Elle har verkligen allt och jag kommer lusläsa den tills nästa tidning kommer!
Tack igen Sannorna!!! Nu hoppas jag bara på att vinna deras piercing!

THE NOTEBOOK

Nu har alldeles för många tipsat mig om filmen The Notebook så nu bara måste jag se den! Först var det Kristoffer och sedan Cicci och Malin och en massa andra och alla hår gråtit!!! Kristoffer berättade att de satt typ 10 20åriga killar och grät till denna filmen så det bara måste vara något att se.




Någon mer som har sett den?

KENZA I FRIDA

Lite konstig rubrik kanske :P Men den stämmer ju! Kenza är med i nästa Frida som kommer ut imorgon! Ett säkert köp! Superfina bilder på henne och såå vacker hon är! Ska dessutom vara en massa andra kända bloggerskor med. Ska bli skitkul att läsa.


SÄSONGSPREMIÄRER

Shit vad många serier som drar igång denna veckan!! Idol idag här i Sverige och Gossip Girl och Prison Break i USA! Vet inte hur jag ska hinna med att se alla avsnitt. Och absolut inte sen heller när Heroes drar igång! Lost får vi däremot vänta med till i januari.. Massa favoritserier har jag men jag får inte glömma de gamla godingarna Förhäxad, Vänner och Sex and the City. Min absoluta favorit måste nog vara Förhäxad, en helt underbar serie.


Gossip Girlgänget


Prison Breakstjärnorna.

Vilken är er favoritserie?

TEAM BLONDINBELLA




På fredag är det dags att köpa Team BlondinBellalinnet på Bellme.se! Även fast jag inte läser hennes blogg såå himla ofta och fast mååånga hatar henne så bara måste jag ha ett sånt linne! Undrar bara vad det kostar, får ju inte vara alldeles för dyrt. Men vi får väl se!


Någon mer som tänker köpa det?
Eller ni vill inte gynna henne?

GE MIG GINA

Spets är ju så himla inne nu så vad passar då bättre än ett par spetsleggins? Har länge letat efter dem på H&M men de är slut varje gång jag kommer dit. Så nu har jag hittat ett par på Gina Tricot, allas vår favoritaffär! Ska se om jag orkar med stan imorgon så ska jag kolla in där. Har dessutom hittat en skitfin kofta där som kostar 399:- så den får vänta lite.


GE MIG!

KAN INTE BESTÄMMA MIG

Har helt ångrat mig nu! Blir ingen vattentålig kamera utan en vanlig så att jag får min Sony. Har två kandidater men ingen av dem har kommit till Sverige än. Kommer förhoppningsvis snart!


Klicka för att zoomaKlicka för att zooma
Sony T700

Klicka för att zoomaKlicka för att zooma
Sony T77

Vilken är snyggast?

NY KAMERA

Skadorna på min gamla kamera gick inte att fixa på garantin så jag måste köpa en ny. Kommer sakna min söta rosa Sony.. Tänkte skaffa en som tål att ha under vatten nu när vi ska till Egypten och snorkla och sånt. Finns inte så många snygga att välja på men har hittat några som verkar intressanta.

µ 1050 SW
Finns typ bara Olympus som gör bra vattentäta digitalkameror. Ville egentligen ha en Sony..

Någon som har någon av dessa och är nöjd med den?

SMÅTT OCH GOTT

Klickade runt på en massa bloggar och kom in på en superrolig sida som säljer en massa olika små prylar! Sidan heter Bluebox.se och de har en massa bra presenter och sånt.



1. Pussmunsformade plåster
2. Högklackade dörrstoppar
3. Supersöt pincett
4. Högklackad tårtspade
5. Bakelseformade läppglans
6. Vattentåliga spelkort
7. Supersöta nagelfilar
8. Klurig väckaklocka

Vilken sak skulle ni helst vilja ha?

IDOL 2008

Har ju helt glömt bort att Idol börjar imorgon kl. 20.00. Det är ju auditions som är det roliga så det gäller att vara med nu i början. Hoppas på en ny Ola eller Danny i år så att man har något vackert att titta på! Ska bli kul att se den nya juryn också.

På onsdag 20:00 börjar Idol 2008! Foto: Daniel Ohlsson/TV4 och Brennan Linsley/SCANPIX

HIGH SCHOOL MUSICAL 3


Ja jag är 18 år och ja jag älskar High School Musical. Mobba mig inte. Snart kommer i alla fall den 3:e filmen, närmare bestämt den 24 oktober och jag och mina tjejer ska gå och se den på premiären hade jag tänkt.



 



Troy och Gabriella oroar sig över att behöva skiljas åt nu när college närmar sig. Tillsammans med resten av Wildcats sätter de upp en musikal om sin oro och sina drömmar inför framtiden. Med fantastiska nya låtar och spännande dansnummer speciellt framtagna för att maximera upplevelsen på bioduken, levererar den här energifyllda filmen massor av härlig underhållning från East Highs talangfulla gäng.

URBAN DECAY 24/7 CONCEALER

Fick ett tips av Lisen på Chic om en concealer som verkar superbra. Urban Decay 24/7 Concealer

Urban Decay 24/7 Concealer är en concealer i pennform som ger dig precis applicering och dessutom slipper du kladda med penslar. Du kan dutta den på små blemmor men även använda den på större områden som t ex rodnar kring näsan. Den krämiga konsistensen smälter lätt in i huden och ger en matt, lätt finish. Urban Decay 24/7 Concealer innehåller E-vitamin och Microsponge, en ny ingrediens som verkar absorberande, förebygger finnar och tilltäppta porer.

Kostar bara 149:- och finns att köpa på Blush.se

DAGENS VILL HA


Jeans : Killah
Tröja : Svea
Linne : Ed Hardy
UGGs liknande skor : Ellos
Armband : Marc Jacobs

RISBOLLAR

Nu kanske ni tycker att jag är skitäcklig men jag älskar risbollar! Ni vet de runda kladdiga grejerna med stora fluffiga riskorn på! Här kommer ett superenkelt recept på mina favoriter.

100 g SMÖR (eller mjölkfritt margarin)
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 dl havregryn
2 dl puffat ris ( Vårgårda ris)

Vispa, helst med elvisp, smör och socker riktigt luftigt. Rör ner havregrynen och riset. Forma bollar och rulla sedan dessa i mer puffat ris. Förvara helst i kylskåp.

Mumsfilibabba!

ALLSÅNG PÅ BORGAR

Så nu är väl allt typ bestämt och lapparna ska sättas upp imorgon. Allsång på Borgar på fredag, med Singstar på storbildsskärm och massa sång! Hela skolan är välkommen och vi hoppas på en massa folk!



Gjorde en snabb liten design eftersom vi inte har tid att fixa en ordentlig.

ED HARDY

Gillar Ed Hardys linnen så. Problemet är bara att de är alldelses för dyra för att ens prova!
Men så i Turkiet fanns det massa snygga kopior så nu när jag ska till Egypten ska jag minsann köpa på mig en massa snygga toppar! Vet att det är sjukt B att köpa en massa falska grejer men när man säljer ett linne så dyrt så får man faktiskt tåla en massa kopior.


NYA BLOGG.SE

Någon mer än jag som avskyr den nya designen på blogg.se? Tycker den är alldeles för förvirrande och inte alls bra. Visst är den modernare och så men vad var det för fel på den gamla? Man orkar ju inte läsa igenom allt som står där bara för att det är så rörigt. Räcker det inte med Mest aktivalistan?

Någon mer än jag som stör sig?


Får använda Webblogg.se nu istället.

TÄVLING


Är med i en tävling hos Shopaholicmamman där man kan vinna detta underbara armband!
Bara måste vinna!


Förresten, glöm inte min tävling där du kan vinna en goodiebag full med en massa söta saker!
HÄR!

20 MÅNADER

Pratade nyss med min lille prins i telefon. Han har varit på stan idag och köpt biobiljetter till oss. Vi ska gå och se The Dark Knight ikväll! Vi har varit tillsammans i 20 månader idag och det är därför vi ska fira lite. Dessutom så var han sjukt lurig på telefon, han kunde inte hämta mig nu eller träffas för att han skulle fixa lite grejer tills sen som inte jag fick veta. Hmm, vad kan det vara? Blev sjukt nyfiken! Ska bli en mysig kväll i alla fall och eftersom vi börjar sent imorgon behöver vi ju inte vara hemma så tidigt. Skönt.



Update

Har fått reda på den lilla överraskningen nu. 

MIN PRINS KOM HIT MED ROSOR!
Han är bara för söt!

MONKI ME

Tog en liten sväng på stan idag efter skolan. Hittade nämligen 116 Lira i kassaskåpet som jag glömt att växla tillbaka! Så jag gick till Forex för att växla tillbaka dem och fick 600kr!! Sedan skulle jag ju gå och kolla på den där WESCtröjan och på några av de där Monkigrejerna och på Åhlens hittade jag WESCtröjan. Jag provade både den och en annan vanlig ziphood och jag blev så besviken! Den långa tröjan var både i äckligt material och var inte alls speciellt snygg! Ziphooden var i och för sig snygg men inte alls värd sitt pris. Så efter ett dåligt besök på Åhlens bar det av till Monki! Och där var den, den grå tröjan. Supermysig och väldigt konstig! Vet inte om den är så vidare snygg men jag gillar den skarpt! Kostade dessutom bara 350kr vilket är mindre än hälften av vad de andra två tröjorna kostade var för sig. Så en Monkitröja blev det för mig idag !


Superstor mysig luva och ett bra gosmaterial!
Så jag är helnöjd!


JAG VANN!

Jag vann tävlingen på Sannornas blogg! Vann en Elletygpåse och senaste numret! JIPPI!


De vinnande orden:
Det räcker inte med bara ett par ord för er blogg!
Det är så mycket bra med den!
Supersnygg design, intressant läsning, roliga tävlingar och så mycket mycket mer! =)

RSS 2.0