NATTINUFSAN

Det har varit en superbra bloggdag idag! Har slagit nytt besöksrekord och hittat massa fina grejer som jag ska kolla upp på stan imorgon! Men nu är det dags för mig att sova! Hoppas på några fler besökare innan dagen är över!


Jag säger som Lill-Erik : Nattinufsan!

NYTT REKORD

Jippi! Har haft 100 unika besökare idag! Nytt rekord!


Tack så mycket alla söta läsare!

ÖNSKEGREJ

När jag hade min bratperiod på Slottis ville jag alltid ha en Burberryhalsduk för att fullborda min bratoutfit. Hittade en nu på Customfit.eu och den är ju helt underbart fin. Blev väldigt sugen på en nu igen! Kankse borde gå in på Olséns och se ut en som jag kan få i julklapp. Men har i och för sig önskat mig en varje jul och aldrig fått någon så varför skulle jag få den nu..


Har ni någon sån grej som ni alltid velat ha men aldrig fått?

BYTA DOMÄNNAMN?

Jag vill byta mitt domännamn, går det? Hatar orneberg, tog det bara för att jag har det på allt men nu har jag kommit på ett mycket bättre! Kan man göra en ny blogg och flytta över allting, och verkligen allt då, statistik och kommentarer och sånt också? Eller kan man byta namnet på denna? Sen finns ju alternativet att köpa en egen domän, men jag pallar inte betala massa i månaden, skulle i så fall vilja betala en engångssumma och sedan inte betala mer, går det?

Massa frågor men är det någon som ni kan besvara?

?


BRING IT ON : ALL OR NOTHING

Bring it On: All or Nothing går på 3:an nu. Har inte sett den innan men Hayden Panettiere är ju med och hon är ju bara för snygg! Även fast filmen är sjukt b är det så kul att se henne!


Slå på 3:an och se den du också!

MASSA MONKI


Gillar den stora grå tröjan bäst!

WESC

Har hittat världens finaste och mysigaste tröja på Nelly! Den är från WESC och kostar 629:- med studentrabatten och jag är såå sugen på den, men jag har inga pengar!


Vill ha!

TIPS PÅ NY DESIGN?

Är väldigt trött på min design för tillfället. Gillar headern och så men den känns lite tråkig! Och den vita bakgrunden vill jag inte ha helt vit, utan med något mönster eller någon snygg detalj till. Svårt. Någon som har en bra idé?

EN ASKUNGENSAGA

Har precis gjort färdigt anteckningarna till svenskan. Ska skriva lite varje helg så att det inte blir så mycket sen när vi har prov. Kommer säkert hålla länge.. Har inget speciellt att göra nu så jag har satt igång en film. Inte vilken film som helst utan, min favorit! A Cinderella Story! Älskar den! Tycker dessutom att ordspråket som är med är så himla bra!

"Never let the fear of striking out keep you from playing the game"


TÄVLING

Tävlingsbild
Tävlingen avslutas fredag 5:e september kl. 10.00
Länk till tävlingen: [ Vinn valfri klänning hos TUMADRE ]
Länk till sponsor: [
http://limestore.se ]

Den här valde jag!


KVÄLLENS OUTFIT

Tänkte köra på en lite chill tuff stil ikväll. Inte någon klänning eller kjol utan ett par jeans och en topp. Får se vad ni tycker om denna matchningen!



Linne : Ed Hardy
Jeans : Killah
Väska : "Chanel"
Stövlar : Bianco
Armband : Nelly
Piercing : India


VILKEN FÄRG?

Är så inne på att pierca naveln! Nu är bara frågan vilken färg man ska ha på den lilla rackaren! Gillar den röda väldigt mycket, men så har Malin en svart som är skitsnygg och vitt är ju alltid snyggt. Vad tycker ni?



MIN PRINS

Idag när jag kom hem till Alex hade han värsta överraskningen. Han hade tänkt ut att vi två skulle åka på en mysweekend till Stockholm tillsammans, med shopping, bio, middagar och massa myisgt! Blev så himla glad att han föreslog det! Hade varit så himla mysigt att komma bort bara vi två på en mysig helg! Sen att det blir tid för lite shopping är ju inte helt fel!!!


GRATIS KLÄDER

Vet att jag är sjukt efter med denna sidan men shit vad bra den är! Man samlar poäng och så byter man in dem mot presentkort på t.ex. Gina Tricot, H&M och massa andra affärer! Typ samma sak som Gratisbio fast med kläder!

Tycker definitivt att ni ska bli medlemmar redan nu! Går ni med genom att klicka här får ni dessutom 50poäng direkt!

DUMMA MAMMA

Min dumma mamma har gått och köpt en Iphone 3g! Är så jävla lack på henne för hon vet hur mycket jag vill ha en! Så sjukt dåligt att hon går och köper en bara för att hon kan! Hon behöver inte ens en sådan mobil, kunde lika gärna köpt en vanlig Sony Ericsson med mail och sånt skit på.

NÅGON SAKNAR DIG

Fick nyss ett mail från Lunarstorm om att de saknar mig. Är aldrig inne där, i så fall bara när jag får dessa påminnelsemail för att göra dem glada. Kommer ihåg när jag gjorde min lunar för 7 år sedan, helt sjukt vad mycket som har hänt sedan dess. Både på lunar men också i mitt liv. Orkar inte dra hela min livshistoria så oroa er inte för det. Men lite om lunar kan man väl berätta. Jag gillade sidan mest från början när man slapp betala en massa för snygga designer och sånt, men när man kunde fixa gratis PRO så blev det lite av en grej för mig att göra en snygg presentation. Och jag låg till och med etta på gurulistan för hela Sverige ett tag. Lite nördigt men ändå något som tyder på att jag har ett intresse och kanske en liten talang för sånt.



Såhär såg min press ut fast full med citat och uttryck och saker jag tyckte om i alla olika färger. Lite allt möjligt av vad jag gillde och vissa saker fortfarande gillar. Ljungberg, Förhäxad, Rosenberg, Backstreet Boys, Princess Sparkle (OC).

GIRLICIOUS



Skrivglädjen är tillbaka så nu vill jag berätta om min nya drog! Girlicious! Ser det varje dag på tv3 och även fast jag vet att det är så himlans löjligt kan jag inte få nog av det! Sen råkade jag ju göra misstaget av att söka på det nu för att få en bild och då fick jag se den vinnande gruppen, inte alls smart!!

Så här har vi den vinnande gruppen, verkar som de blev 4 annars har jag nog fått allt om bakfoten!

Girlicious
Chrystina, Nichole, Natalie & Tiffanie

Faktiskt de fyra jag gillade bäst, så jag är nöjd!

BUILD A BEAR

Förra året var jag väldigt förtjust i Build A Bearnallarna. Ville ha allihopa, men det gick ju såklart inte. Dock har jag fyra stycken som är underbart söta. Älskar mina små nallar! Hade gjort vad som helst för att jobba i Build A Bearaffären på Triangeln. Ska fixa ett ordentlligt CV och gå dit och lämna det så får vi se!



Blev väldigt besviken när de bara hade kvar bilder på mina gamla nallar och inte de två jag fått av Alex. De andra är en supersöt kanin med rosa mysklädsel och en hundvalp med surfkläder! Supersöta!

Som nästa nalle skulle jag vilja ha en helt vanlig brunbjörn, typ som denna!


INGEN LUST

Har ingen som helst lust att blogga idag. Är på dåligt humör, är trött och uttråkad. Får se om det vänder tills ikväll men annars hoppas vi på bättre fantasi imorgon!

HÄSTVEDA

Det var typ igår Cicci och John drog igång allt snack om Hästveda ordentligt och så tog de upp det på lektionen och nu är allt bokat! Så den 25:e september kör hela klassen till Hästveda för en lång helg med bara fest och skoj!



Klassfotot i 2:an, värdelös fotograf..

JEANS

Jeans är något man aldrig kan få för många av. Har hittat ett par skitsnygga på forever21 som dessutom bara kostar $30!



PIERCING

Nu är jag och Cicci så himla inne på att pierca våra navlar. Enda problemet är om mitt dumma födelsemärke är i vägen. Hoppas verkligen inte det för det hade varit så kul att pierca sig. Fast så är det ju det där med läkningen också. Jag ska ju till Egypten i slutet av oktober och bada i havet och poolen och sånt. Är det någon som vet hur länge man måste vänta innan man badar i pool och sånt? Alla säger olika.



Min navel skriker efter en piercing!! Ser ni hur den ropar?

 
Om det nu går att pierca min dumma navel så är frågan vad för piercing man ska ha. Tänkte ta en med både en stor och en lite sten, men vilken färg? Antagligen lättast med en helt vit, men så har Malin en svart som är superfin. Eller röd?

UGGS

Hur ute eller inne är UGGs? De ser så himla mysiga ut, men känns lite fel att gå runt i dem som ett par helt vanliga skor. Men det kanske man gör. Hade varit söta till ett par jeans och en top, en vanlig slapp mysig outfit. Eller?

TÄVLING


A CINDERELLA STORY



Vet att ni antagligen tycker att jag är skitlöjliga men A Cinderella Story är min absoluta favoritfilm. Inte bara för att handlingen är så himla söt och för att Chad Michael Murray och Hilary Duff är översnygga utan för att det är precis den sortens filmer jag älskar. Sen att Hilary har på sig den absolut snyggaste klänningen jag någonsin sett på maskeraden gör den ju inte alls sämre. En sådan klänning ska jag gifta mig i! Så det så!


JENSENS BÖFHUS


Idag är den Henriks 12årsdag och det firades på Jensens Böfhus! Det blev alldeles för mycket mat så nu är jag helt proppmätt och måste chilla lite hemma i soffan. Vad som då passade perfekt var att mamma låg hemma och kollade på SATC så nu ligger jag med datorn i knät och myser med denna underbara serie.

JUMPER


Såg en bild i tidningen idag från filmen Jumper, såg att Rachel Bilson var med så blev lite intresserad av den. Så på lunchen var vi hemma hos Tobbe och då visade det sig att han hade filmen hemma så jag lånade den och nu sitter jag och ser den. Har nästan sett hela och jag är väldigt positivt överraskad över hur bra den är! Alex vägrade se den med mig men jag tycker verkligen att filmen är värd att se!

"David (Hayden Christensen) upptäcker vid ung ålder att han kan teleportera, han är en "jumper". Med sin nyupptäckta förmåga flyr han sin barndom och en alkoholiserad far och genom att till en början råna banker har han snart blivit hela världens playboy som solar vid pyramiderna, surfar i Fiji och åker skidor på Antarkis - allt på en och samma dag."

CHANELVÄSKAN

Jag berättade för ett tag sedan att min kompis Vera fick en Chanelväska i födelsedagspresent och nu verkar det som att hela kändisvärlden har den väskan! Snacka om att den är poppis! Men kanske inte så konstigt eftersom den är helt stört snygg!! Här är Lilly Allen, Hilary Duff och Lindsay Lohan med en och har tidigare sett Jessica Alba och massa andra med den.

Lilly Allen, Hilary Duff och Lindsay Lohan. Alla bär de en svart Chanel.
Bild : Veckorevyn


SINGSTAR

Har blivit tillfrågad om att hålla i Singstar i aulan på skolan igen. Vet inte riktigt om jag pallar men det brukar bli så lyckat att det är bud på att göra det. Dessutom skulle vi få massa pengar till skolan och till MB Entertainment så det vore ju bra att hjälpa till lite. Sen är det ju ett bra sätt att visa ettorna om vad utskotten hittar på med och sånt.



REEBOKSKORNA

Fia önskade bättre bild på mina nya Reebokskor, men eftersom min kamera är helt sönder och min mobil är inne på lagning får det bli en bild från Ellos där jag köpte dem.



Jag vet att bilden är sjukt dålig och tråkig men jag hittar ingen annan för tillfället.

TÄVLING



Priset innehåller:
- Ett mörkblått nagellack, nummer 41, från Depend.
- Min absoluta nagellacksfavorit, det tidlöst röda lacket, nummer 36, från Depend.
- En Kalciumstärkare från Depends exklusiva nagelvårdsserie. Kalciumstärkaren gör så att nageln stärks och naglarna växer även snabbare.
- Ett par diamant/nit-formade örhängen från brittiska Claire's.

NELLY LAGERUTFÖRSÄLJNING

Varför bor jag inte vid Göteborg? Varför kommer de inte till Malmö?

SKA DET VARA SÅ SVÅRT?

Jag vill ha en benvit, söt, stickad mössa med tillhörande halsduk och vantar. Ska det vara så jävla svårt att hitta!? Någon som har några tips på var det finns? Har hittat en skitsöt på H&M med en blomma på men den finns bara i svart och grått. Varför har de inte den i vit?? Hade ju varit mycket snyggare så!



HJÄLP MIG!

Hittade denna på en konstig sida.


Ändå ganska söt. Finns ett par vantar till men de var inte så fina.

TÄVLING

Jag är med och tävlar om ett supersött halsband hos Shopaholicmamman. Själv skulle jag vilja vinna nummer 8!


MÖRKT OCH GRÅTT

Regnet bara öser ner och det är mörkt och kallt ute. Typiskt höstväder, men augusti är ju inte ens slut än! Men nu när allt är mörkt och grått, vad passar då bättre än en massa mörka och gråa kläder! Haha vet att det inte alls går ihop men har hittat massa söta kläder på H&M.


DAGENS OUTFIT


Ursäkta min värdelösa kamera.

Byxor : Vero Moda
Kofta : Vero Moda
Skor : Reebok
Väska : "Chanel"
Armband : H&M

NYSHOPPAT

Äntligen gick mamma med på att sponsra väskan lite så nu är den beställd och dessutom blev det två av armbanden!


Väska : Friis&Company

Armband : Nelly Accessories

VILL HA, MÅSTE HA, SKA HA!


Finns att köpa på H&M

Uppdatering
Var på H&M igår och provade dessa plagg, men blev sjukt besviken! De var inte alls snygga på så jag hittade ett par liknande byxor på Vero Moda och sket i koftan!

ARMBAND


Armbanden finns på Nelly och de är ju helt underbara så jag tänkte beställa några samtidigt som jag beställer väskan! Kostar bara 26:- st med studentrabatten och jag tänkte ta typ fyra stycken, men vilka?

EGYPTEN 08

Nu är resan helt betald så den 25 oktober åker vi till Sharm El Sheikh för tredje gången! Oskar följer med som vanlilgt, men den här gången ska Alex också med!! Ska bli så himla mysigt att åka på semester tillsammans igen! Hoppas att detta hotellet är lika fint som det vi brukar åka till, men det borde det ju vara för det är helt nybyggt!! Det bästa med att både Ogge och Alex hänger med är att vi får tre rum, ett till mig och Alex, ett till Axel och Ogge och ett till mamma och pappa. Roxy får bo på pensionat som vanligt men det brukar hon ju gilla! Passar på att lägga in lite fler bilder för det ser så himla fint ut där!!






SKOLVÄSKA?

Har väldiga problem med att bestämma vad för skolväska jag ska ha. Har varit på mobilia och kollat men där hittar jag inga och har inte sett någon speciell i stan. Har alltid gillat Friis&Co.väskorna men de har ju så fruktansvärt dålig kvalitet. Har hittat fyra olika modeller på Nelly och nu behöver jag lite hjälp med att välja vilken, om ens någon av dem!!




Vilken är snyggast?

MINA UK

Har upptäckt ett nytt märke på Nelly. Mina UK heter det och de har en massa helt underbara klänningar! Tyvärr så kostar de en hel del så det blir ingen sådan för mig, men man kan ju titta och drömma!


Klicka på bilderna för att förstora dem.

LISEBERGBILDER

Har lyckats lägga in bilderna från Liseberg nu. Det hände ju en liten olycka med min kamera när vi åkte Flume Ride så den måste skickas in till Sony på reparation! Men bilderna gick att rädda så här kommer de!


På väg upp mot "Höjdskräcken"


Jag och Anton var åkmesar!


Kortkorta ben!


Avlånga huvuden!


Supersnygga paret!


Alex blöt efter Flume Ride

Och där klämdes min kamera i sönder och då var det inte lönt att försöka fotografera längre.

SKOLSTART

Känns inte alls okej att börja skolan igen. Hade velat hinna med så mycket mer på lovet! Allt var kaos på skolan. Vår mentor har inte ens börjat än och schemat var så svårt att förstå att ingen kommer gå rätt!  Tror i alla fall att jag har klurat ut hur det ska vara, men det förutsätter att skolan har skrivit en massa fel!


Måste kila iväg till mobilia och köpa mapp och sånt. Sedan ska jag försöka bestämma mig för en skolväska. Har inte alls tänkt på vad för någon jag ska ha, men det blir i alla fall till att hitta en ny!

NICK PITERA

Hörde talas om en video på youtube om en kille som sjöng A Whole New World, båda rösterna, helt själv. Var tvungen att kolla upp det och det var helt sjukt vad bra han sjöng!


DAGENS OUTFITS, DAG 7



Klänning : GinaTricot

EGYPTENRESA BOKAD

Bara en vecka efter att turkietresan var slut är nästa resa bokad. På novemberlovet bär det av till Egypten för tredje gången. Men denna gången är det till ett annat hotell. Ett nybyggt som heter Hotel Calimera Royal Diamond Beach. Byggt 2007 och har 4 stjärnor så det blir nog inte helt fel!

Billeder af Hotel Calimera Royal Diamond Beach
Billeder af Hotel Calimera Royal Diamond Beach
Billeder af Hotel Calimera Royal Diamond Beach
Billeder af Hotel Calimera Royal Diamond Beach
Billeder af Hotel Calimera Royal Diamond Beach

Mysigt värre!

KVÄLLENS OUTFITS, DAG 6



Klänning : Koola Anna



Koola Annaklänningen var i kortaste laget så jag bytade till:
Topp : Zara
Kjol : GinaTricot

39 GRADERS FEBER

Just nu sitter tjejerna hemma hos Emelie och förkrökar för att sedan dra vidare till Hipp. Sista Galant och Emelies 18årsfirande. Själv ligger jag hemma i soffan med 39 graders feber och kollar på gamla Sex and the Cityavsnitt. Alla är ute idag och jag ligger hemma och försöker bli frisk! Måste ju vara helt bra tills på söndag när vi ska till Liseberg. Jag, Alex, Anton och Malin ska dit! Så himla skoj!


KVÄLLENS OUTFITS, DAG 5



Klänning : GinaTricot

LISEBERG

Har typ bestämt nu att det blir Liseberg på söndag. Antingen blir det bara jag och Alex eller så hänger Malin och Anton och kanske alla andra också med. Jakob fixar fribiljetter så det blir inte såå dyrt. Ska bli kul att se honom igen, i Chokladhjulet där han jobbar. Sjukt roligt jobb!


JAG VANN!

Jippi!!! Jag vann en tävling på Lindas blogg! Vann ett par skitcoola solglasögon från solbrillor.se och idag damp de ner i min brevlåda!! Orkar inte ta bild själv nu så det får bli en på ett par som ser lika dana ut som finns att köpa på asos.com. Enda skillnaden är att mina är svarta!!

Jeepers Peepers Summer Swan Arm Sunglasses Jeepers Peepers Summer Swan Arm Sunglasses Jeepers Peepers Summer Swan Arm Sunglasses


Älskar bågarna, visst är de coola!?

SWEETHEARTS

Finns så hiiimla många söta kändispar just nu! Här är mitt absoluta favoritpar!
De är bara så underbara tillsammans och det finns ingen sötare än Chris.

chris-brown_rihanna_pool.jpg
Rihanna & Chris Brown


TÄVLING

Är med i en tävling hos Pinky om att vinna hårprodukter värda 500:- Skitfina grejer!

Shockwaves - Tame it!
Ger en rak look och tämjer virvlar och frizzigt hår.

Sally Hansen
Som att spraya på sig ett par strumpbyxor.
Benen ser härliga ut, jämna och silkeslena
Berikad med vitamin K. Airbrush Legs döljer och hjälper till att tona ner fräknar, blodådror, bristningar och andra skönhetsfläckar.

Glansspray:
got2b sparkling shine hairspray är allt en glamorös kvinna behöver för sitt hår. Den läckra designade flaskan visar att got2b är ett stylingmärke med attityd. Som vanligt med got2b har formulan en fräsch fruktig doft av solmogen melon.

Hårgele:
Vindtunnel-testad! Denna vattenfasta "spiking glue" ger en otrolig stadga som gör att håret håller sig på plats ända fram till din nästa schamponering. Svep genom håret - inget kommer att röra sig!





VINTER = VINTERJACKA!

Vet att det är helt fel årstid och att jag absolut inte borde längta efter kyla och snö men eftersom jag fick min vinterjacka i januari detta året så känner jag att jag inte använt den tillräckligt och jag behöver kyla för att kunna använda den! Beställde den från USA i november men så tog den slut och så var reveranstiden överlång så vintern var i princip över när jag fick min älskade jacka. Längtar nästan lite till det bli iskallt så att jag kan använda den igen. Så vad är det nu för jacka då? Jo, det är ju en Canada Goose, och jag vet vad ni tänker. "Åååh vad tråkigt, en sån som alla har, vilken märkesnörd, osv." Men min är faktiskt riktigt snygg och jag älskar den!! Eftersom jag beställde den från USA så blev det halva priset mot om jag skulle köpa den här hemma, alltså 3000:- istället för 6000:- Ett helt okej pris med tanke på att jag kommer ha den flera, flera vintrar! Fick den i lagom tid till sportlovet i februari i år och hade inte klarat mig utan den i Badga! Hittade en gammal bild på den från dess!


Inte den bästa bilden, men jackan är med i alla fall

WHY DOES IT RAIN?

Ibland kan det faktiskt vara lite mysigt att vara ute i regnet. Ta en promenad, eller springa mellan affärerna på stan. Men nu får det fan räcka!! Det har öst ner hela morgonen och man kan ju inte göra annat än att bli inne! Fruktansvärt tråkigt!



Vad  tycker ni om regn och rusk?

DAGENS OUTFITS, DAG 4



Veras : Egensydd
Min : H&M

I ❤ PANTIES

Glömde ju att berätta om mitt besök på H&M idag. Kan inte låta bli att köpa underkläder när jag är där. Älskar deras utbud! Hade 200:- i plånboken och de brände jag ganska snabbt där. Det blev ett par hotpants och tre par string för typ 188:-
 

Inte riktigt de gula, men hittade ingen bild på de andra.
Älskar den modellen, helt underbart snygg och skön!

KLADDKAKA

Eftersom det bara blev en varm macka till middag idag fick det bli något lite extra också, så jag och Alex bestämde oss för att baka kladdkaka. Brukade alltid göra det innan, precis när vi blivit tillsammans. Så mysigt att stå och baka tillsammans. Nu står den ute i köket och väntar på att svalna och sedan ska vi glufsa i oss tills vi dör!


KVÄLLENS OUTFITS, DAG 3



Klänning : Köpt för länge sedan på Guys&Dolls i Limhamn. Avklippt ungefär 2dm.
Väska : Köpt förra året i Kroatien.

MY BOOTS

Hann med en snabb shoppingrunda idag innan och efter tandläkaren. Först tittade jag in på Bianco och provade de underbara stövlarna och sedan gick jag en runda på triangeln där jag hittade ett par skitcoola Reebokskor. Efter tandläkaren gick jag tillbaka till Bianco och köpte stövlarna!!! Och när jag kom hem beställde jag Reebokskorna på Ellos!! Stövlarna gick på 1200:- och de andra kostade 600:- med frakt så det var inte sååå farligt! Är i alla fall hur nöjd som helst, men nu ska bara mamma godkänna stövlarna.


LAS VEGAS



Såg nyss klart sista avsnittet av Las Vegas, NÅGONSIN!! De kommer inte göra fler avsnitt! Så jäkla dåligt! Och det absolut värsta är att det slutade med att Delinda fick ont i magen och började blöda, så något är ju definitivt fel med hennes barn! Fattar inte hur NBC kan välja att sluta en serie så! Fruktansvärt! Serien var ju till och med bra!

BIANCOSTÖVLAR

Var inne på Bianco innan jag åkte till Turkiet, då när jag skulle kolla på väskan. Glömde ju helt att berätta om de underbart snygga stövlarna jag hittade där!! Känns lite fel att köpa höstskor nu men vill verkligen ha dem! Kostar 1200:- och finns i tre olika färger. Själv skulle jag vilja ha dem svarta.


KVÄLLENS OUTFITS, DAG 2



Linne : Roxy
Band i midjan : Koola Anna
Shorts : Gina Tricot

KVÄLLENS OUTFITS, DAG 1

Första kvällen i Alanya, alltså på söndagen, hade jag och Vera på oss detta! Eftersom jag inte vet var Vera köpt allt eller vilket märke kläderna är ifrån så har jag bara med mitt.



Blommig kjol : 365 Sunshine
Linne : Ichi
Skor : H&M
Väska : Longchamp



FYND I ALANYA

Köpte en hel del roliga saker i Alanya! Allt är ju falskt men vafan, det är ändå kul att ha!!




Diorläppglans : 16 Euro
Fransk Manikyrset : 6 Euro
Armband : 1,5 Euro
Fotlänk : 2,5 Euro
"D&G" solglasögon : 10 Euro
"Chanel"väska : 7,5 Euro
"Louis Vuitton"väska : 10 Euro
"Ed Hardy"linne : 7 Euro

Sedan köpte jag en Ed Hardy t-shirt till Alex och en Calvin Klein deo och fick en skitfin Lancome täckkräm av honom!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Är äntligen hemma och har fått träffa min älskling igen! Kändes som att träffas för första gången när han kom och mötte oss på Kastrup. Veckan gick lika fort som jag trodde att den skulle göra, men vi hann ändå med en del! Kom till hotellet vid 4 i söndags och gick sedan ner till stranden för att ta ett dopp. Havet var helt underbart fint och det var höga vågor i det turkosa vattnet! En perfekt strand! Poolen var inte direkt något att ha så dagarna tillbringade vi på stranden och på vårt fina lunchställe! På kvällarna drog vi in till city och hängde mest på The Doors, ett skandinaviskt ställe där turkar inte kommer in, super!! Skojsig musik och ball folk!

Träffade Malin och Jakob på stranden en dag så då var vi fyra stycken, och sen kom Cornelia förbi och fem var vi då. På Onsdagen kom Ciccela och Malin ner och så bestämde vi träff med Vippe, Ludde och Jörgen på The Doors och då var vi ett helt svenskgäng! Skitskoj!

Med tanke på att det var helt stört varmt där och att vi var tvungna att ligga ganska mycket i skuggan så har jag inte fått så mycket färg, men är ändå helt nöjd med brännan. Brände mig ett par dagar så jag kände att det inte riktigt passade att använda Hawaiian Tropic där. Hade nog bränt sönder mig då!

Tog bilder på kvällens outfit varje dag så jag tänkte lägga upp en varje dag den här veckan! Så det kommer många inlägg med kläder denna vecka. Ska dessutom lägga upp allt jag köpte i Alanya, men det får bli i nästa inlägg.



Vår finfina strand!

BYE BYE

Har lämnat min egen dator hos Alexs mormor och morfar så nu sitter jag vid mammas. Tänkte att jag skulle sluta blogga efter förrförra inlägget men jag kan inte låta bli. Kändes konstigt att träffa Gertrud och Ulf utan min Alex. Känns faktiskt jättekonstigt att inte träffa honom på så länge, har aldrig gjort det innan och vill verkligen inte göra det igen. Tyvärr älskling men du blir inte av med mig igen!

Fick köpt en hel massa grejer i stan och växlade in 3000:- till turkiska lira. Struntade i Comviq Amigos för så mycket billigare blir det inte att ringa med det. Och så var det ju den där Biancoväskan. DEN VAR SKITFUL! Blev jättebesviken på den! En jätteliten, onödig väska och dessutom fanns den bara i vit! Inte alls okej. Så de får bli väskköp i Turkiet istället. Om vi nu kommer dit. Det brinner ju i Antalaya, eller vad det du heter, och det är ju där flygplatsen är. Sedan har de varnat de byar som vi måste köra igenom för att komma till Alanya. Är faktiskt lite orolig!

Känns som att detta blir sista inlägget innan jag åker, men vem vet. Sitter nu och kollar på Emirates Cup, Arsenal-Juventus. Skitkul att få se alla Arsenals nya talanger! Efter första halvlek leder Juventus med 1-0 efter ett offsidemål, inte bra! Så då får jag väl avsluta mitt bloggande för den här veckan. Men jag är tillbaka igen senast den 11:e. Ha det så bra här hemma ! Ska försöka att inte bli för brun :P

TÄVLING

Junitjej

NU ÄR DET DAGS

Idag är det en massa grejer som måste hinnas med. Har inte hunnit växla pengar eller något inför resan så allt sånt ska fixas idag! Ska upp till stan med mamma om ett tag och fixa med pengarna, och så allt annat sånt som rakhyvlar, ipren, solkräm och kanske den där Biancoväskan, beror på om den finns kvar. Sedan måste jag åka hem till Alex och lämna min dator och hämta ett par badshorts, kommer bli jobbigt att komma in på hans rum. Kommer aldrig vilja gå!! När all packning är klar är det middag hos Malin där vi ska planera lite inför resan! Ska bli skitkul att ladda upp ordentligt, behöver det! Vet inte riktigt när jag ska hem till Alex, men efter det blir det inget mer bloggande förrän nästa söndag eller kanske till och med måndag. Men har då desto mer att skriva om när jag kommer hem. Hade tänkt visa upp våra outfits en efter en och sedan blir det en massa andra bilder! Med fyra kameror blir det ju lätt så!

Ska bli underbart att få känna lukten av min prins igen. Känns som en evighet sen. Har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar honom nu. Och det lär inte bli bättre! Nu har hälften av tiden gått och denna veckan lär gå mycket snabbare eftersom jag slipper sitta hemma och oroa mig för att något ska hända honom. Nu är det istället tvärtom. Men jag har lovat att ta det lugnt, för jag vet hur turkarna är och har pratat med massor som varit där! Så älskling, åk du upp till Båstad och tänk inte på mig!

Imorgon klockan 7.00 går planet till Alanya och vi landar vid 11.45. Ska bli hur underbart som helst! Hörde att där var skitbra shopping så känns som att en del pengar kommer gå till väskor och annat skoj!



Nä nu måste jag fixa med min gamla iPod och sedan bär det av till Forex!

Ses om en vecka!! =)

SLIPPERS - FRIIS&CO.

På Nelly har de fått in en massa höstgrejer och en av de saker jag gillar bäst är ett par söta mysslippers från Friis&Co. Supersöta och de finns i tre olika färger, rosa, svart och grått! Kostar bara 149:- utan studentrabatten så de är superbilliga!!


 


PADDLING

Var med om en nära-döden-upplevelse igår. Var på paddling i Helge Å med familjen och Hultins. Vattnet var så lågt att jag och pappa paddlade in och fastnade i varenda jävla sten! Var extremt nära på att trilla i vattnet och fick duktig panik när vi för 16:e gången fastnade och pappa fick kliva av mitt i ån på en sten och skjuta oss där ifrån. Den sträckan vi paddlade är bilvägen ca 1mil och med tanke på att ån inte är rak var vår tur betydligt längre.

Vi åkte hemifrån vid 8, fixade med kanoterna och vid 11 var vi på väg ut! Gissa när vi var tillbaka! Vid 6!!! Och vi var inte hemma före halv 9!! Det var den absolut värsta utflykten jag någosin varit på och den absolut sista!


Fikapaus på det underbara fastlandet.

RSS 2.0