HÅRDTRÄNING

Hade tänkt börja träna ordentligt nu, var på aerobics igår och idag var det bräda och det känns så himla bra att vara igång igen!! Imorgon blir det kanske yoga om jag hinner annars blir det spinning på torsdag. Ska försöka att träna minst tre pass på friskis varje vecka och dessutom göra lite egna övningar hemma. Aerobics på måndagar, bräda på tisdagar, yoga ibland på onsdagar och spinning på torsdagar, sen måste man ju prova på något annat också så ibland blir det lite annorlunda. Tänkte prova på "släpp loss", verkar så sjukt kul! Måste ju vara snygg när vi snart ska till Egypten och inte minst till min piercing! Sedan vet jag ju inte om jeansen jag beställde är för små men är de det måste jag försöka träna mig i dem! Men träningen är ju inte allt, måste börja tänka på maten också. Inget onyttigt och onödigt! Undra hur länge det kommer att hålla! Känns som man inte tar det riktigt på allvar förrän man verkligen ser resultat och det tänker jag verkligen göra!


Kommentarer
Postat av: maria

vart i egypten aker du? jag bor har och kan ge dej tips!

2008-09-10 @ 11:24:02
URL: http://stelladimari.blogg.se/
Postat av: Vincent

Din blogg har blivit utvald och tillagd för recension på: http://bloggergossip.com



Få minst tio röster och en chans att vinna presentkort för 1000 kr på fargadelinser.com och få din blogg annonserad i en het tidning!



Länk: content&view=article&catid=44&id=233&Itemid=81" rel="nofollow">http://bg.matchgossip.com/index.php?option=comcontent&view=article&catid=44&id=233&Itemid=81

2008-09-10 @ 13:47:08
URL: http://bloggergossip.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback